• DOLAR 32.56
  • EURO 34.967
  • ALTIN 2442.252
  • ...
HÜDA PAR halkla buluşma etkinliğine hazırlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN- HÜDA PAR Midyat İlçe Teşkilatı Perşembe günü Estel Köşk Meydanı’nda düzenlenecek ve HÜDA PAR Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun da katılacağı halkla buluşma etkinliği için hazırlıklarını sürdürüyor.

 Halkla buluşma etkinliği hazırlıkları kapsamında yapılan toplantıya HÜDA PAR GİK üyesi Şehzade Demir ve belediye başkan adayı Selahattin Yeniay da katıldı. Toplantıda kısa bir konuşma yapan HÜDA PAR GİK üyesi Şehzade Demir seçim çalışmalarına katılan bütün üye ve gönüllülere teşekkür ederek, “Şimdiye kadar yaptığımız güzel çalışmaları taçlandıracağımız bir sürece girdik. Bu süreçte azim ve gayretimizi daha da artırmalıyız.’’ dedi.

 Seçimin yaklaştığını bundan dolayı daha önce ulaşamadıkları insanlara bu süreçte gideceklerini belirten Demir  “Seçime kadar vaktimizi en güzel şekilde geçireceğiz, gidilmedik ulaşılmadık insan bırakmamaya çalışacağız. Perşembe günü yapacağımız ve genel başkanımız sayın Zekeriya Yapıcıoğlu’ nun da katılacağı halkla buluşma etkinliği için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. İnşallah etkinliğimizi en güzel şekilde icra edeceğiz.’’ İfadelerini kullandı. (Adnan Oğuz/İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir