• DOLAR 32.218
  • EURO 34.731
  • ALTIN 2448.11
  • ...
SON DAKİKA
Saadet Partisi BDP'lilerin saldırısını kınadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat yazılı basın açıklaması yaparak, Cumartesi günü Belediye Kavşağında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları sırasında BDP’li bir grubun Saadet Partisi seçim otobüsü ve araç konvoyuna taşlı saldırısını kınadı.

 

Yapılan açıklamada, saldırı sonucu araçların büyük hasar gördüğünü ve saldırıda Saadet Partili iki üyelerinin de hafif yaralandığını belirten Fırat, “Bu menfur saldırı ile ilgili biz Saadet Partisi olarak toplumu bu şekilde geren ve baskı uygulamaya çalışanları bir kez daha uyarıyoruz. Geçen seçimlerde aynı guruplar tarafından seçim lokalimize yine taşlı, sopalı saldırılmış ve lokalimizin camları kırılmıştır. Bunların hangi siyasi gruplar tarafından organize edildiğini biliyoruz. Bu talihsiz saldırının son olmasını temenni ediyoruz. Biz Saadet Partisi olarak bu bölgede olaysız ve huzurlu bir seçim ortamının temin edilmesini istiyoruz.” dedi.

 

Topluma zarar vermek, cam kırmak, bayrak, flama, afiş yırtmanın akıllı insanların yapacağı iş olmadığını söyleyen Fırat, “Bu fiili işleyen ve toplumun içinde adeta bir kanser mikrobu gibi çevresine zarar veren bu insan müsvetelerine böylesine insanlık dışı olayları yapmamaları için efendileri tarafından gerekli uyarı yapılmalıdır. Ünümüzde nevruz kutlamaları vardır. Bu kutlamalara şimdiden gölge düşürmeye kimsenin hakkı yoktur. Hepimiz bu memleketin çocuğuyuz. Yarın pişman olacağımız hareket ve davranışlardan kaçınmalıyız. Biz siyasi parti yetkilileri olarak üzerimize düşen görevi hakkıyla yerine getirmek zorundayız. Aksi takdirde gelecekte bu olayların vebalinden kurtulamayız.” ifadelerini kullandı.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir