• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
"Toplumu yozlaştıran sorunları çözeceğiz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - HÜDA PAR seçim çalışmalarına devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Eyup Kentte bir mahalle mitingi düzenlendi.  Program Mehmet Tabak Hocanın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

 

Miting programında konuşan HÜDA PAR Eyyubiye İlçe Belediye Başkan Adayı Mehmet Kışlar, vücudun birçok azası hastalanmış olduğunu ve bu hastalığı tedavi etmeye geldiklerini söyledi.

 

Bu hareketin ne Türk, ne Kürt, ne de Arap hareketi olmadığını vurgulayan Mehmet Kışlar, bu hareketin İslami bir hareket olduğunu ifade etti.

 

Müslümanları bir vücudun azaları gibi olduğunu söyleyen Kışlar, “Vücudun bir azası rahatsız olduğunda diğer azalar da rahatsız olur. Şimdi vücudun birçok azası rahatsız. Camiler bomboş durumda. İnsanlar gittikçe İslam'dan uzaklaşıyor. Gittikçe maneviyatımızı kaybediyoruz. Ve en kötüsü biz bunun farkında değiliz. İnşaallah biz bu rahatsızlıkları iyileştireceğiz.” dedi.

 

İslam'a sarılırsak bütün sorunlar çözülür
HÜDA PAR’ın toplumu yozlaştıran sorunları araştırıp çözmek için geldiğini belirten Kışlar, “Toplumun en büyük sorunlarından bir tanesi madde bağımlı gençlerin çoğalmasıdır. Gece olduğu zaman insanlar tek başına dışarı çıkamıyor. Kimi aileler bu sorundan dolayı yıkılıyor. İnsanlar bu sorundan dolayı hırsızlık yapıyor, cinayetler işliyor. Tüm bu sorunların tek bir nedeni var; o da İslam'dan uzaklaştığımız içindir. Eğer özümüz olan İslam'a tekrar dönebilirsek, camilerimizi, Kur'an'ı, sünneti yetim bırakmazsak, bunlara sımsıkı sarılırsak bu tür sorunlar kendiliğinden ortadan kalkacaktır. Biz HÜDA PAR olarak bu yönde gereken bütün çalışmaları yapacağız.” şeklinde konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir