• DOLAR 32.489
  • EURO 34.791
  • ALTIN 2441.71
  • ...
Diyarbakır'da vergi ödeyen mükellefler ödüllendirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Silvan’da Gelir ve Kurumlar Vergisi kategorisinde en yüksek düzeyde vergi ödeyen mükelleflerin ödüllendirilmesi programında, 2012 yılı vergilendirme döneminde, Silvan'da Gelir Vergisi ve Kurumlar Vergisi kategorisinde beyan ettikleri yüksek vergi ile ekonomiye katkılarından dolayı ilk üçe girenlere teşekkür belgesi takdim edildi.

 

En yüksek düzeyde vergi ödeyen mükelleflerin ödüllendirilmesi programında konuşan Kaymakam Berkan Sönmezay, kamu hizmetleri ve yatırımlar için verginin önemine dikkat çekerek, "Kamu hizmeti yapacaksanız, insanlara hizmet edeceksiniz, yol yapacaksınız, barınma yerleri yapacaksanız, güvenliği sağlayacaksanız, havalimanları gibi yatırımlar yapacaksanız, devlet belli oranda kazançlardan vergi almak durumundadır" dedi.

 

Vergi ödeyenlerin kutsal bir görevi yerine getirdiklerini vurgulayan Kaymakam Sönmezay, konuşmasını şöyle sürdürdü; Ben bir kez daha ilçemizde en yüksek oranda vergi ödeyen mükelleflerimizi ve sıralamaya giremeyen diğer mükelleflerimizi vergi verdiklerinden dolayı can-ı gönülden kutluyor, kendilerine teşekkür ediyorum. Kutsal bir görevi yerine getiriyorlar. Bir ülkenin kalkınabilmesi hakikaten vergiye bağlıdır. Vergilerin düzenli verilmesine bağlıdır.”
Kaymakam Berkan Sönmezay, verginin tahakkuku ve tahsili konusunda gösterdikleri güler yüzlü ve özverili çalışmalarından dolayı malmüdürlüğü çalışanlarını kutladı ve teşekkür etti. (Yusuf Batı-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir