• DOLAR 32.552
  • EURO 34.957
  • ALTIN 2448.868
  • ...
kazada Hayatını Kaybeden Ailenin 4 Ferdi Toprağa Verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ-Elazığ-Bingöl karayolunda otomobille minibüsün çarpışması sonucu hayatlarını kaybeden Demir ailesinin 4 ferdi memleketleri Muş’ta toprağa verildi.

 Kaza sonucu hayatını kaybeden Mesut Demir’e kız istemek üzere Muş’tan Kahramanmaraş’a doğru yola çıkan Demir ailesinin bulunduğu 45 DD 680 plakalı özel araç, Elazığ-Bingöl karayolu Kovancılar ilçesi Çakırkaş mevkiinde İbrahim Arslan idaresindeki 12 AN 774 plakalı minibüsle kafa kafaya çarpışmıştı. Kazada Demir ailesinden baba Nesim, anne Nazime  ile çocukları  Kübra ve Mesut Demir ve karşı araçta ismi öğrenilemeyen bir kişi hayatını kaybetmiş, 2 kişi de yaralanmıştı.

 Kazanın ardından Kovancılar Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Demir ailesinin fertlerine ait cenazeler, Kovancılar Devlet Hastanesinde otopsileri yapıldıktan sonra Muş`un Korkut ilçesine bağlı Alazlı köyüne getirildi. Sabahın erken saatlerinde köye getirilen Demir ailesinin cenaze törenlerine yüzlerce kişi katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından cenazeler köy mezarlığında yan yana defnedildi.

 Havanın yağışlı olması nedeniyle defin işleri açılan naylonun altında yapıldı. Kepçe İle açılan mezar yine kepçe ile kapatıldı.

 Demir ailesinin Malatya’da hastanede yatan bir yakınlarını  ziyaret edip daha sonra Kahramanmaraş’a  kız isteyemeye gidecekleri öğrenildi.

 Ailenin büyüğünü İbrahim Demir’in, ailesinden 4 kişinin vefat etmesine rağmen gösterdiği metanet takdirle karşılandı.

 Kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi. (M. Şirin Çağlayan-İLKHA)

 

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir