• DOLAR 32.576
  • EURO 34.995
  • ALTIN 2435.713
  • ...
Yağışlardan mağdur olan aile yardım bekliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Mersin’in merkez Toroslar ilçesi Mevlana Mahallesi’nde baraka bir evde oturan ailenin, bu sabah yağan yağmurdan dolayı evine su bastı.Her yağmurda aynı sıkıntı ile karşılaştıklarını dile getiren aile, yetkililere seslenerek kendilerine yardım elinin uzatılmasını istedi. 

Bu sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış nedeniyle bir çok ev ve  iş yeri su altında kaldı. Mahallelerinin alt yapısının yetersiz olduğunu ifade eden vatandaşlar, mahallelerinde gerekli alt yapı çalışmalarının yapılmasını istedi. 

Merkez Toroslar ilçesi Mevlana Mahallesi 101126 Sokak’ta baraka bir evde oturan Yıldız ailesinin yağmur suları ile başı dertte. Bu sabah yağan yağmurdan dolayı evleri su basan aile, yetkilere seslenerek kendilerine yardım edilmesini istedi.

Yaşadıkları  sıkıntıları anlatan  Casim Yıldız, “6-7 senedir her yağmur yağdığında evimi sel basıyor. Belediye başkanına kaç defa başvurduk fakat ilgilenen olmadı. Başkalarına yardım yapıyorlar fakat bize yardım etmiyorlar. Bu sokağımızı yapsalar evime su gelmez. Yetkiler bize bir yardımda bulunsunlar. Her sene böyle oluyor. Hamit Tuna’nın adamlarına defalarca bildirdik. Gelip notlarını alıp gidiyor fakat bir netice çıkmıyor.” dedi.  (Osman Öksüz-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir