• DOLAR 32.45
  • EURO 34.757
  • ALTIN 2437.327
  • ...
Saray Taksi Çalışanlarına Teşekkür Ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL- Bingöl merkezde faaliyet gösteren Saray Taksi işletmesinin yönetici ve çalışanları örnek bir davranış sergileyerek, aldığı kararla bir hafta boyunca elde edecekleri kazançlarını açlıkla pençeleşen Somali halkına bağış yapacaklarını açıklamışlardı. Örnek davranışları nedeniyle, Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer saray taksiyi ziyaret ederek bu olumlu davranışlarından dolayı çalışanları tebrik etti. Saray taksinin önünde taksi çalışanlarıyla sohbet eden Vali Güvençer Somali`de açlık çeken insanlara yapmış oldukları katkıdan ötürü çalışanları kutladı. Vali Güvençer daha sonra sıradaki taksiye binerek Saray Taksinin Karşıyaka mahallesindeki 2. Şubesini de ziyaret etti.

 

Afrika`da milyonlarca insanın hayatını tehdit eden açlık ve kuraklık felaketine, Bingöl merkez İnönü Caddesi Kutluay Sokak`ta faaliyet gösteren Saray Taksi işletmesinin çalışanları, bu olumsuz tablo karşısında duyarsız kalmadıklarını ve aldıkları kararla bir hafta boyunca elde edecekleri kazançlarını Somali`ye bağışlayacaklarını ifade ettiler.

 

Somali`de yaşanan insanlık dramına kayıtsız kalmak istemediklerini ve 23 taksi ve 60 çalışanın bir hafta boyunca Somali halkı için çalışacağını belirten Saray Taksi Yöneticisi Rıza Günay: "Somali`deki insanlık dramını basından takip ediyoruz. Bu insanlık dramına kayıtsız kalmamak için Saray Taksi şubelerimizde mevcut bulunan 23 araç ve 60 çalışanımız, 7 gün boyunca Somali halkı için çalışıp elde edeceğimiz kazancımızı Afrika`daki yardıma muhtaç insanlara bağışlayacağız. Ayrıca elde edilecek paranın da Kızılay Başkanlığının Vakıflar Bankasında bulunan hesabına yatıracağımızı belirtmek istiyorum. Toplumun her kesiminin bu kampanyaya destek vermesini, açlıkla pençeleşen insanlar için bir nebzede olsa bir şeyler yapmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Ali Yıldırım-İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir