• DOLAR 32.445
  • EURO 34.77
  • ALTIN 2442.632
  • ...
Twitter kullanıcılarından Aydın Gök`e destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - HÜDA PAR Batman Belediye Başkan Adayı Dr. Aydın Gök’e bir destek de,  Twitter kullanıcısı bir grup genç tarafından geldi. Gençler, sosyal medya ağı Twitter’da #BatmanaBirSalihGerek adında bir Hashtag (etiket) açtılar.

HÜDA PAR Batman Belediye Başkan adayı Dr. Aydın Gök’ü desteklemek amacıyla açılan Hashtag’a kısa sürede 3 binden fazla yorum yazıldı.

Hashtag yoğun ilgi gördü
Sosyal medya kullanıcıları, Hashtag’a yoğun katılım gösterdiler ve kısa bir sürede birçok yorum yazdılar. Farklı kişilerin yaptıkları yorumlarda kullanıcılar, HÜDA PAR Batman Belediye Başkan adayı Dr. Aydın Gök’ü destekleyici Tweetler attılar.

Dr. Aydın Gök’te destek verdi
Bir önceki gece saat 21.00’da başlatılan Hashtag’a farklı kişilerin katılımı dikkatlerden kaçmadı. Hashtag’a yazılan yoğun Tweetlerden sonra Dr. Aydın Gök de, “Hâsılı fazla söze ne gerek, Batman’a bir Salih Gerek” diyerek katılım gösterdi.
Dr. Aydın Gök daha sonra Hashtag’a yazılan Tweetlerden bazılarını RetweetleyerekHashtag’a desteğini sürdürdü.

İşte Hashtag’a yazılan tweetlerden bazıları
Ramazan Selimoğlu: Herkes başka birinin beceremediği konuda ustadır. Bu yüzden adalet ve hizmet için #BatmanaBirSalihGerek

Mehmet Emin Gültekin: Bu halkın maddi ve manevi sorunlarını bilen Aydınlar gerek… Rehberin diyarı #BatmanaBirSalihGerek Batmanın aydınlık yarınları için Dr. Aydın Gök…

Orhan Akman:‏ Batman’da cadde çalışmaları sona ersin diye:)))#BatmanaBirSalihGerek

Mehmet Zülfi Tan:#BatmanaBirSalihGerek Allah’ın vaadi var; Salih kullar yeryüzüne varis olacaklar. Yeryüzüne Salihler hükmedecek.

Hamdullah Çiftçi: Biz gerçekleşen vaatler ve o vaatleri gerçekleştirecek Salihler istiyoruz… #BatmanaBirSalihGerek

Ömer Faruk Şen: Batmanda yıllarca her kesimden halkın özlemle beklediği hizmet için bir adam şart! Evet, babasının oğlu

Dr. Aydın Gök... #BatmanaBirSalihGerek

Ali Demir: Ey SALİH kulun AYDIN çocuğu. Sen Batman için bir fırsatsın. Yolun SALİH yolu, önünde AYDINlık olsun.

#BatmanaBirSalihGerek 

Mustafa Altuntop:Jiboheqqumafè insan JibomezlumubindestanJibobinivsine destan Jibo batman bibegulistan#BatmanaBirSalihGerek   (Veysi Rüzgâr - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir