• DOLAR 32.392
  • EURO 35.093
  • ALTIN 2326.9
  • ...
`Belediye malının çarçur edilmesine izin vermeyeceğiz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN – Seçim çalışmalarına hız veren Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Edremit ilçe teşkilatı, oluşturdukları heyetlerle başta kanaat önderleri olmak üzere esnaf ve vatandaşları tek tek ziyaret etmeye devam ediyor. 

Yapılan ziyaretlerde HÜDA PAR’a yoğun teveccüh gösteren Edremitliler de ziyaretten memnuniyet duydukları ifade ediyorlar. 

Ziyarette HÜDA PAR program ve çalışmalarından bahseden Edremit Belediye Başkan Adayı Fevzi Doğan; Toplumun her kesimi ile diyalog içerisinde olduklarını kaydetti. 

“Belediye malının çarçur edilmesine izin vermeyeceğiz”
HÜDA PAR’ın belediyeleri kazanması durumunda belediyeleri kişilerin belediyesi olmaktan çıkarıp halkın belediyeleri yapacaklarını ifade eden Doğan; belediye malının halkın malı olduğunu, halkın malını ise çarçur etmenin ve yandaşı beslemenin kimsenin hakkının olmadığını söyledi.

“Dürüst belediyecilik, gerçek hizmet”
Yerel seçimlere ‘Gerçek Hizmet’ sloganıyla girdiklerini belirten Doğan, “Bizler halkımıza hizmet etmeye geldik. Belediye başkanı olduktan sonra halkımıza yüksekten bakmaya değil, bizi seçenlere seçmelerinin hakkını vereceğiz inşaallah. Dürüst belediyecilik, gerçek hizmet diyoruz. Yapamayacaklarımızın sözünü vermiyoruz ama yapacaklarımızı da belediye başkanı olunca yapmak için de her türlü fedakârlığı yapacağız.” İfadelerini kullandı. 

Rüşvet alanın da rüşvet verenin de Hadis`in ifadesiyle melun olduğunu belirten Doğan, "Biz, ne rüşvet alacağız ne de tecessüs yapacağız. Halkın temiz idarelere, dürüst yönetimlere ve gerçek hizmete ihtiyacı vardır. Belediyecilik adına gereken hizmetlerin yapılmadığı hepimizin malumudur” şeklinde konuştu. (İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir