• DOLAR 32.513
  • EURO 34.598
  • ALTIN 2492.855
  • ...
Gürbüz Belediye Başkanı SP` ye geçti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR – Diyarbakır’ın Hani ilçesine bağlı Gürbüz beldesinin AK Partili Belediye Başkanı Cumali Çiçek ve 450 kişilik ailesinin Saadet Partisine geçtiği öğrenildi.

Yapılan katılım programına katılan Saadet Partisi Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fesih Bozan, Cumali Çiçek’e parti rozetini taktı. 

Toplu yaşamak zorunda olan insanların kendilerini idare edecek bir otoriteye ihtiyaç duyduğunu ifade eden Bozan, Genelde İktidar, yerel yönetimlerde de belediyeler olarak bu hizmetlerin yapıldığını söyledi. 

Milli Görüş partilerinin hakkın tarafında olduğunu söyleyen Bozan, “Hakkı temsil etmeye gayret etmiştir. Bu uğurda dört partisi kapatılmıştır. Milli Görüş kadroları her dönemde taşıdığı mesuliyet duygusundan dolayı görevlerini en iyi şekilde temsil etmeye çalışmışlardır. Halka hizmeti hakka hizmet bilmişler ve belediyelerde üstün ve örnek proje ve başarılara imza atmışlardır.” dedi. 

AK Parti’den istifa eden Cumali Çiçek`te kendi dünya görüşlerine daha uygun olan Saadet Partisi çatısı altında hizmetlerine devam edeceğini belirtti. (M. Sait Adiyaman - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir