• DOLAR 32.382
  • EURO 35.019
  • ALTIN 2325.502
  • ...
Akdeniz İlçesi'nde asansörler makine mühendislerine emanet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Akdeniz Belediyesi, yürürlükteki yönetmelikler çerçevesinde yapılan belediye sınırları içerisindeki asansörlerin periyodik bakım protokolünü, Makine Mühendisleri Odası Mersin Şubesi ile imzaladı. Protokole göre asansörlerin güvenli ve işletme yönünden uygun şekilde çalıştığının tespiti için Makine Mühendisleri Odası Mersin Şubesi yetkilendirildi.

 

Akdeniz Belediye Başkanı M. Fazıl Türk’ü makamında ziyaret eden  Makine Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı Alper Turna, geçtiğimiz günlerde Toros Devlet Hastanesinde yaşanan asansör kazasıyla birlikte, periyodik kontrollerin öneminin bir kez daha gözler önüne serildiğini dile getirdi.

 

Akdeniz Belediyesi ile asansör bakım protokolünün bir yıllığına yenilenmesi ile ilgili de konuşan Turna, “Önümüzdeki bir yılı da verimli kullanacağız, elbirliğiyle belediyemizle ve uzman arkadaşlarımızla beraber asansör kontrollerini gerçekleştireceğiz. Belediyemizin de denetleme noktasında katkı sunacağına inanıyoruz. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için hassasiyetle çalışmaya devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

 

Yapılan konuşmaların ardından Akdeniz Belediye Başkanı Türk ve Makine Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı Turna asansör bakım protokolünü 1 yıllığına Makine Mühendisleri Odası Mersin Şubesiyle birlikte yapılmasına ilişkin protokolü karşılıklı imza altına aldılar.  (Osman Öksüz-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir