• DOLAR 32.559
  • EURO 34.941
  • ALTIN 2442.117
  • ...
HÜDA PAR Erciş köylerinde-FOTO
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR)Erciş Belediye Başkan Adayı Halil Caroz ve beraberindeki partililer seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerine de ara vermeden devam ediyor. 

Erciş’e bağlı Pay ve Kasımbağı köyleri ile Çelebibağ, Kocapınar Beldelerinde ziyaretlerde bulunan Caroz, ziyaretler sırasında köylülerin büyük bir teveccühüyle karşılaştıklarını ifade etti. Köy ziyaretlerinde ev ev dolaşarak partilerinin amaç ve projeleri hakkında bilgi verdiklerini belirten Caroz, “ziyaret ettiğimiz köy halkı hizmet konusunda seçimden seçime hatırlandıklarını, seçim sonrası ise verilen sözlerin unutulduğunu dile getiriyor. Allah’ın izniyle verdiği sözde duran, tarafsız ve adil bir belediyecilik anlayışı sergileyeceğiz” dedi. 

“Referansımızın Kur’an ve Sünnet”
Gittikleri her köyde,  vatandaşların sorunlarını dinlediklerini ifade eden Caroz, “Her yerde İslami bir parti olduğumuzu ve referansımızın Kur’an ve Sünnet olduğunu özellikle belirtiyoruz. Ziyaretlerinde bulunduğumuz aileler, böyle bir partinin açılmasına çok sevinerek, ‘hem dinimizi hem de dilimizi savunan bir partinin olması bizleri mutlu etmiştir.’ diyerek partimize her şekilde destekte bulunacaklarını söylüyorlar” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Cihad Coşar – İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir