• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Bülent Arınç nikah şahidi oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Bursa İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik'in Giresun Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi olan kızı Hatice Sevde Çelik, Hakim olan Erhan Palancı ile evlendi.

 

Nikah törenine Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Vali Vekili Vedat Müftüoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Nedim Akdemir Bursa Milletvekilleri Hüseyin Şahin, İsmail Aydın, Bedrettin Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Erkan Pınar, Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Namık Yılmaz, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, M.K. Paşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin kıydığı nikaha şahitlik eden Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç  "Evlilik, çok güzel bereketli aile yuvası ve eşlerin birlikte mutlu olmasıdır. Cemiyet hayatının temeli ailedir, aile ne kadar güçlü olursa toplum da o kadar güçlü olur." dedi.

 

Arınç, konuşmasının ardından evlilik cüzdanını gelin Hatice Sevde Çelik'e verdi.  (Zeki Aras - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir