• DOLAR 32.446
  • EURO 34.771
  • ALTIN 2441.168
  • ...
HÜDA PAR adayları Kuyular beldesi sakinleriyle buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR – Hür Dava Partisi Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hüseyin yılmaz, Hani İlçe Teşkilatı ve Hani Belediye Başkan Adayı M. Sıddık Akyıldırım ve beraberlerindeki partililer, Hani ilçesi Kuyular beldesinde çok sayıda ev ve işyerini ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

 

Ziyaret esnasında, esnafın adaylara gösterdiği sıcak ilgi ve yaptığı hayır duaları dikkat çekti.

 

Yaptıkları ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yılmaz, “Hür Dava Partisi olarak, İlçe Teşkilatımızla birlikte tüm esnafımızı ziyaret edip parti tanıtım broşürünü dağıttık.”  dedi.

 

Halkın büyük bir teveccühü ile karşılaştıklarını ve hayır dualarını aldıklarını dile getiren Yılmaz , “Hani halkı, hür davanın hür adaylarıyla karşılaştıkları zaman, bir hizmet beklentilerinin olduğunu gördük, buda bizi içten memnun etti. Esnafla birebir ilgilenerek özellikle yıllarca biriken sorunlarını dinledikten sonra, yanımızda not aldık. Hür Dava Partisi olarak eğer seçimlerde halkımız bizi tercih ettikleri takdirde, yapacağımız ve yapacaklarımızı kendilerine izah ettik.” diye konuştu. (Ahmet Akyıldırım - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir