• DOLAR 32.555
  • EURO 34.912
  • ALTIN 2436.893
  • ...
2014 yılının ilk umre kafilesi yola çıkıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - İnzar Turizm Acentesi Hac ve Umre Organizasyonunun, 2014 yılının ilk Umre kafilesini yarın yola çıkıyor. Yarın gidecek kafile hakkında bilgiler veren İnzar Turizm Acentesi yetkililerinden Mehmet Duyu ve Abdurrahman Yıldız, umreye gidecek olanlara da tavsiyelerde bulundu.
 
Yarın gidecek yılın ilk kafilesinin 45 kişiden oluştuğunu söyleyen Mehmet Duyu, “İnzar Turizm Acentesi Hac ve Umre Organizasyonu olarak 5’inci organizasyonumuzu yapıyoruz. Daha önceden de hac ve umre kafilelerini götürmüştük. 31.01.2014 Cuma (Yarın) Diyarbakır’dan Umre kafilemizi göndereceğiz. İstanbul’dan gelecek arkadaşlar da ertesi gün gelip bize katılacaklar.” dedi.
 
Halkın, daha önceki programlarından çok memnun kaldığını ifade eden Duyu, “İnşallah hayırlı bir organizasyon olur. Daha önce umreye gidenler organizasyonlarımızdan son derece memnun kaldılar ve güzel bir şekilde geri döndüler. İnşallah şimdi umreye gidenleri de elimizden geldiğince memnun etmeye çalışacağız. Güzel bir Umre Organizasyonu olacağını temenni ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
 
İstanbul’daki kafilenin de sabah saat 09.00’da havaalanında olacağını dile getiren Abdurrahman Yıldız, “İstanbul’daki kafile ile birlikte sabah saat 09.00’da havaalanında olacağız. Saat 12.00’de ise uçak hareket edecek. İnşallah orada günlerimizi dolu dolu geçireceğiz. Mekke ve Medine’de düzenli bir şekilde programlarımız olacak.” dedi.
 
Yıldız sözlerini şöyle sürdürdü: “Valizlerin içine ihramlarını koymasınlar çünkü eğer valizlerin içine ihramlarını koyarlar ise uçaktan indikten sonra ihramları bulma sıkıntısı çekebiliriz. O yüzden valizlerine değil el çantalarına ihramlarını koysunlar. Terlik ve ihram kemerlerini unutmasınlar. Çantaların hepsi birbirine benzediği için çantalarını kendilerinin tanıyabileceği bir bezle işaretlesinler. İlaç kullanan kişiler ilaçlarını kesinlikle evde unutmasınlar eğer ilaç sıkıntıları varsa raporlarını getirsinler oradan temin edebiliriz. Yanlarında güneş gözlüğü, makas ve tırnak makası alsınlar. Yanlarını Yazlık ve özel eşyalarını yanlarına alsınlar.” diyerek Umreye gideceklere önerilerde bulundu.
 
Diyarbakır’dan Saat 18.30’da uçuş gerçekleşeceğini ifade eden yetkililer, umrede sürprizlerinin olacağını belirterek umreye gidecek olanların uçak kalkış saatinden 3 veya 3 buçuk saat erken gelmelerini istedi.
(Ömer Yasin Ergin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir