• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.464
  • ...
Adana'da bıçaklı kavga: 1 ölü 8 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA- Edinilen bilgiye göre, Merkez Seyhan İlçesi Uçak Mahallesinde meydana gelen olayda , D.T. ile arkadaşı C.Ç. adlı şahıslar,  sokakta yürüdükleri sırada yanlarına gelen  4 kişi  ile  kız meselesi yüzünden tartıştılar.

 

Tartışmanın  kızışması  sonucu iki gurup, bıçak ve sopalarla birbirlerine saldırması. Aldığı darbelerle  ağır yaralanan D.T., kaldırıldığı  hastanede  yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Saldırganlar ise olay yerinden kaçtı.

 

Saldırıyı gerçekleştiren, M. K. ve V.Y.’nin Şakirpaşa Mahalle Muhtarlığı’nın bulunduğu parkta olduğununu  öğrenen D.T.’ nin kuzeni  A.B.,  Y.G. ve K. A. İsimli arkadaşlarıyla birlikte  parka gitti.

 

Burada çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada ise her iki gruptan toplam 6 kişi yaralandı. Kavgaya karışanlardan bazılarının olay yerinden kaçtığı öğrenilirken, yaralılar çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Ayakta tedavi edilen yaralılar, ifadeleri alınmak üzere Adana Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Sanıkların  alınan İfadeleri  doğrultusunda, sabaha karşı Şakirpaşa Mahallesi’nde 10 farklı adrese operasyon düzenlendi.

 

Edinilen bilgiye göre, operasyonda yakalanan şüphelilerin, susma haklarını kullanarak ifade vermediği öğrenildi.

 

Emniyet Müdürlüğünde  işlemleri tamamlanan biri çocuk 5 şüpheli, adliyeye sevk edildi. (Yunus Emre-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir