• DOLAR 32.339
  • EURO 34.891
  • ALTIN 2393.414
  • ...
Bizler Böyle Miydik?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Evet gerçekten tarihten bu yana insanlar bazen insanlık vasfından çıkmışlardır. Özellikle de insanların son yıllarda yaptıkları şeyleri görünce ister istemez “biz böyle miydik” sorusu geliyor.
 

Bizler gözümüzün önünde araba çarpması sonucu yere düşen bir çocuğu 1.5 dakika boyunca yerden kaldıramayacak kadar,kendi öz çocuğunu eve bırakıp 15 gün boyunca tatil yapacak kadar,kendisine kızdı diye öz annesini bıçaklayarak öldürecek kadar vicdansız mıydık?
 

Bizler Filistin’de çocukların üzerine roket bombalarının atılışını,Arakanda Budist canavarların Müslüman bacılarımıza tecavüz edip diri diri yakmalarını, Elazığ’da hayır kermesi düzenlediği için bir ayağı protezli olan ablamızın cezaevine atılışını, Kutlu Doğum etkinlikleri düzenlediği için ve İslami faaliyetlerde bulunduğu için Elazığ’da, Kovancılar’da, Palu’da çok değerli ağabeylerimizin cezaevlerine atılışını gündemimize bile almayacak kadar “Bana dokunmayan yılan bin yaşasın” zihniyetinde miydik?
 

Bizler İslam’a düşman İdeolojilere sahip insanların düzenlediği mitinglere utanmadan katılırken, peygamberimize hakaret edenleri kınamak için düzenlenen mitinglere ise “Katılmaya utanıyorum böyle şeylere gerek yok” diyecek kadar alçalmış mıydık?
 

Bizler Müslüman olmayan ve İslami değerlere ters düşen filmlerle bilinen oyuncunun ölümüne yas tutacak, Bangladeş’te İslami faaliyetlerinden dolayı dünyanın gözleri önünde asılarak şehit edilen Abdulkadir Molla için ise ‘‘Dünyanın diğer bir ucunda yaşanan bir olay bize ne’’ diyecek kadar rotamızı batıya mı çevirmiştik?
 

Bizler hayatı boyunca İslama zıt işler yapan,İslama Peygamberimize hakaret edenleri “Kahraman” hayatı İslamı ihya etmekle geçen ve bu yolda canını fada edenleri ise ‘‘ Hain’’ ilan edecek kadar ferasetsiz miydik?

 

Mücahid Kırmızıtoprak / Elazığ (Kovancılar) - Yaş: 18
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir