• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
`Halkın özlem duyduğu bir hizmet ile geliyoruz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Hani Belediye Başkan Adayı M. Sıddık Akyıldırım, belediyenin imkanlarını halka hizmet vesilesi yapacaklarını söyledi. Belediyeye yetim malı gibi sahip çıkacaklarını ifade eden Akyıldırım,  halkın özlem duyduğu bir belediyecilik anlayışı ile hizmete talip olduklarını dile getirdi.
 
Başkan Akyıldırım, "Bu yolda bize inanan gönül veren ve Hani’de huzur isteyen kadın erkek, genç yaşlı herkesi harama karşı helalin, münkerata karşı marufun,  zulme karşı adaletin, esarete karşı hürriyetin yanında yer almaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.
 
Seçilmeleri durumunda Hani’ye yakışır bir belediyecilik örneği sergileyeceklerini ifade eden M. Sıddık Akyıldırım, "Ne yazık ki bu güne kadar Hani halkı belediyelerden gereken hizmeti görememiş, halkın taleplerini görmezden gelmiştir. Biz bu halk ile aynı dili konuşuyor, aynı duygu ve düşünceleri paylaşıyoruz. Hür Dava Partisi,  adil ve hakkaniyete uygun bir yönetim için Müslüman halkın ümidi olmuştur.  HÜDA PAR, Saidlerin, Salih Beglerin, Şeyh Sabrilerin, Şeyh Ahmetlerin mazlum ve mustazafların partisidir. Halkımız bugün çaresiz değildir,  zira HÜDA PAR güneşi doğmuştur." dedi.
 
Akyıldırım açıklamasının devamında şunları söyledi: "İlçemizde esnaf ve köylü kardeşlerimizin sıkıntılarını iyi bildiğimiz için bu sıkıntılara çözüm üreteceğiz.  İlçemiz Hani`de çevre düzenlemesi yaparak esnafımızın rahat bir ticaret yapmalarını sağlamak,  onların yağını, yoğurdunu, peynirini, pekmezini kısaca geçimini sağladığı ürünlerini rahat bir şekilde satabileceği bir ortam oluşturmayı planlıyoruz. Evlenme çağına geldiği halde maddi imkanlardan dolayı evlenemeyecek durumda olan gençlerimize evlenmek için imkan sunacağız."
 
Ziyaretler esnasında halkın teveccühü ile karşılaştıklarını ifade eden Akyıldırım, ``Hür Dava Partisi olarak halkımızın bu sıcak ve samimi tavırları bizleri memnun etti. Biz parti olarak halkımızın umutlarını yeşerten bir partiyiz. Yıllar yılı halkımız, dürüst, hakkaniyet ölçüsünde hareket eden bir siyasi parti bekliyordu. Müslüman halkımızın değerlerine sahip çıkacak, onlar arasında vahdet ve huzuru inşa edecek bir parti bekliyordu. İşte biz Hür Dava Partisi olarak Müslüman halkımızın bu beklentilerini gerçekleştirebileceğimize inanan bir partiyiz. Kısa bir süre önce kurulmamıza rağmen önümüzdeki yerel seçimlerde halkımızın özlemini duyduğu bir belediyecilik anlayışıyla halkımızı kucaklaşacağız.`` şeklinde konuştu.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir