• DOLAR 32.521
  • EURO 35.003
  • ALTIN 2441.388
  • ...
HÜDA PAR, Samsat'ta seçim çalışmalarına başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADIYAMAN Ziyarete HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanı Ali Çelik, Samsat İlçe Başkanı  Dündar Avcı, Samsat HÜDA PAR Belediye Başkan Adayı  Hamit Ertan ve beraberindeki  partililerden oluşan heyet iştirak etti.

 

HÜDA PAR heyeti ilçe hükümet konağında sırasıyla, İlçe Kaymakamı İsmail Sündüz,  Nüfus Müdürlüğü, Mal Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, İlçe Tarım Müdürlüğü ile Samsat Müftülüğüne  birer ziyaret gerçekleştirerek, parti çalışmaları hakkında bilgi sunarak ,  Samsat’ ın genel sorunları ile birlikte, özellikle işsizlik, eğitim ve tarım konuları üzerine istişarelerde bulunuldu..

 

Heyetin ziyareti sırasında Kaymakam İsmail Sündüz ile yapılan görüşmede, ilçede türbesi bulunan önemli şahsiyetlerden Safvan Bin Muattal’ ın,  naaşının bulunduğu yerde yapılması planlanan sahabe projesi hakkında, bilgi ve  görüş alış verişinde bulunuldu.  Bunun yanında Samsat’ ın sosyal ve eğitim sorunları ile ilgili değerlendirilmelerde de bulunuldu.

 

Heyet daha sonra, İlçe Tarım Müdürü Erdal Yılmaz’ı ziyaretderek, Samsat ‘ın üç tarafının sularla çevrili olması karşısında susuzluk problemi yaşaması ve  ilçenin temel geçim kaynaklarından olan tarım  sektörünün sorunları ile alakalı  görüşüldü.

 

Görüşmede elektrik borçlarından dolayı sulamanın yapılamadığı,  bu sorunun da çözülebilmesi için güneş enerjisinden yararlanarak Samsat’ ın kendi elektriğini, kendisi üretmesi sonucunda bu sorunun üstesinden gelinebileceği kanaatine varıldı.

 

Ziyaret esnasında, taraflarca dile getirilen problemler not alınarak, bundan sonraki hizmetlerin  de ortak akıl ve diyalog çerçevesinde çözümlenmesi gerektiği  ifade edildi. 

 

HÜDA PAR heyetinin  ziyaretleri  olumlu bir hava içerisinde  geçtiği belirtildi. (Cihad ÇETİNKAYA - İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir