• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde devir-teslim yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN – İstanbul Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Van İl Milli Eğitim Müdürü Mucip Kına, müdürlük görevini Kıyasettin Kırekin’e devir etti. Devir-teslim tutanağı Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hizmet Binası’nda imzalandı.

 

Kına yaptığı açıklamada, 14 ay önce başladığı Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini bugün Van Milli Eğitim Müdürlüğü İl Eğitim Denetmenleri Başkanı Kıyasettin Kırekin’e devrettiğini belirtti.

 

Van halkı olmak üzere mesai arkadaşları ve herkesten helallik isteyen Kına, "Bugün görevimi geldiğim günden beri birlikte çalıştığım çok değerli bir arkadaşıma devrediyorum. Bu 14 aylık süreçte Van’ın eğitimi için görev yaptık. Bu çalışmaları yaparken çok güzel dostluklar edindim ve Van halkının sıcak ilgisini gördüm. Kendilerine teşekkür ediyorum. Değerli kardeşimizin ve ekibinin bu bayrağı daha da yukarı taşıyacağına inanıyorum." dedi.

 

Görevi Kına’dan teslim alan Kırekin ise şunları söyledi, “Sayın müdürümüzle ve milli eğitim camiası ile birlikte uyum içinde çalıştık, bu çalışmalara devam edeceğiz. Şahsım, milli eğitim teşkilatı ve Van halkı adına Mucip Kına’ya teşekkür ediyorum. Bu başarılı çalışmalarını Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak da sürdüreceğine inanıyorum. Bundan sonra Van Milli Eğitim Müdürü olarak Van eğitimine katkı sağlamaktan mutluluk duyacağım."

 

Daha sonra müdürlük makamına geçen Kırekin, devir-teslim tutanağını imzalayarak resmen göreve başladı. (Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir