• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
 Mühimmat Dolu 2 Otobüsle İlgili 8 Kişi Gözaltında
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
7 Kasım 2013 tarihinde Adana`da bir TIR dolusu roket başlığı ele geçirilmesi, ardından Hatay Kırıkhan`da mühimmat yüklü olduğu iddiasıyla durdurulan TIR`ın aranmasına izin verilmemesi ile ilgili tartışmalar sürerken, bu kez Adana`dan Hatay yönüne giden ve içlerinde mühimmat bulunduğu ihbar edilen 2 yolcu otobüsü polisler tarafından durduruldu. Otobüslerin bagajında yüklü miktarda ağır silahlara ait mühimmat ele geçirildi.
 
2 OTOBÜSE EL KONULDU
 
Adana`da mühimmat bulunduğu ihbarı üzerine el konulan 2 otobüs, Özel Harekat Şube Müdürlüğü`nde bekletiliyor.
Edinilen bilgiye göre, bagajında yüklü miktarda ağır silahlara ait mühimmat olduğu ihbarı üzerine Adana-Gaziantep otoyolunda durdurulan iki otobüse el konuldu.
 
8 KİŞİ GÖZALTINDA
 
Otobüsler, incelenmek üzere Adana Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü`ne götürüldü. Burada detaylı bir arama yapılırken, kutular içinde mühimmat bulunduğu ileri sürülüyor. Olayla ilgili 8 kişi gözaltına alınırken, otobüsler de Özel Harekat Şubesi önünde tutuluyor.
 
EMNİYET MÜDÜRÜ 2 OTOBÜS DURDURULDUĞU GÜN GÖREVE BAŞLADI
 
8 Ocak 2014 tarihinde Emniyet Genel Müdürlüğü`nün kararıyla Adana Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan merkeze alınırken, Adana Emniyet Müdürlüğü`ne Polis Başmüfettişi Cengiz Zeybek atandı. Zeybek ise iki otobüste mühimmat bulunduğu gün göreve başladı. Gürkan`ın merkeze alınma sebebinin ise 7 Kasım 2013 tarihinde bir TIR`da 935 roket başlığının bulunması, bunun basına teşhir edilmesi olduğu ileri sürülmüştü. 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir