• DOLAR 32.247
  • EURO 34.774
  • ALTIN 2463.711
  • ...
Bir Uyanışın Hikayesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla

Şüphesiz ki hamd alemlerin Rabbi olan Allah’a mahsustur. O’ndan yardım diler ve O’ndan istiğfar dileriz. Nefislerimizin şerrinden ve amellerimizin kötülüklerinden Allah’a sığınırız. Allah’u Teala kimi hidayet ederse onu saptıracak ve kimi de saptırırsa onu hidayet edecek yoktur.

Allah’tan başka ilah olmadığına, O’nun tek olup ortağı bulunmadığına ve Muhammed (s.a.v)’in O’nun kulu ve Resulü olduğuna şehadet ederim. Salat ve selam yaşantısı ile bizleri irşad eden Hz. Muhammed (s.a.v)’e ve Onun ümmetine olsun.

Ben İzmir Buca Kırıklar 1 Nolu F Tipi Cezaevi’nden Sadullah Remzi Karagöz. Şu an PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H üyeliğinden hükümlü olarak yatmaktayım. Ömrümün yarısına yakın bir kısmını Kürd Ulusal Birliği adına bu örgütün içinde geçirdim. Ta ki cezaevine girip örgütün söz sahibi kadrolarıyla tanışana dek. Burası dışarısı gibi değildir. Ak ve karanın açığa çıktığı alandır. Örgütün bin-bir türlü oyunu oynanır burada. Müslüman ilahi dinlemek istediği zaman onlar kanalı değiştirir. Radyoyu kapatır veya TV’nin sesini sona kadar açar, yüksek sesle konuşurlar. Seni rahatsız etmek için elinden geleni yaparlar. Kur’an okursan yine aynısını yaparlar. Eline dini bir kitap aldığında o kitabı hiç okumamalarına rağmen sadece İslami bilgi taşıdığından dolayı sırf okumaman için her türlü hileyi yaparlar ya elindekini kötüleyip alay ederler ya da eline birkaç Avrupa klasiği roman veya dinsiz filozof ve komünist ideolojiyi savunun vb. sapık kitaplar sıkıştırmaya çalışırlar.
 
Bu iş namazda çok daha ileri seviyededir. Namaz kıldığın zaman TV’nin sesini açarlar, yüksek sesle edepsizce konuşmalar yaparlar, bazen de yanına gelip alay mahiyetinde seni taklit ederler. Önüne geçip “Biraz da bana namaz kıl” diyecek kadar sapık bir tutum sergilerler. Öyle ki Allah (c.c)’ın ayetlerini alaya alırlar. Peygamber (s.a.v)’e sapıklık isnadında bulunurlar. Kimi zaman da kendi liderlerine ilahi sıfatı yükleyerek alemlerin Rabbi olan Allah’la diyaloğa alacak kadar iğrenç şakalar yaparlar.

Kısacası sana İslami kimliğinden dolayı bir köpek muamelesi yaparlar. Bu olup bitenleri örgüt yönetimine bildirdiğinde de cevap olarak “herkesin fikirlerini ifade etmekte özgür olduğunu” söyleyip seni başlarından savarlar. İki Müslümanın bir araya gelmesine asla müsaade etmezler. Bir Müslümandan sana not geldiğinde gizlice yırtıp atarlar, arkandan gıybet ederler, her hareketini zilletle alaya alırlar. Ya onlar gibi İslam’dan vazgeçeceksin ya da bunların hepsine katlanacaksın babından dolaylı olarak seni dinsizleştirmeye çalışırlar. Zaten şu an birlikte cezaevine düşen temiz fıtratlı insanların çoğu İslam’ı bıraktı. Kalanlar da ya demokrat Müslüman olup namazı, orucu, Kur’an’ı bıraktı ya da benim gibi örgütten ayrıldı.

Birde Apo çıkıp İslam uğruna cihad yapan insanları kafirlikle itham edip Demokratik İslam Kongresi Kurultayı öneriyor.
 
Daha dün bu adam “Ben tanrılaşma yolunda ilerliyorum” demiyor muydu? Bir çok kitabında kendini Allah’tan ve Peygamberlerden üstün tutmuyor muydu?

Ne değişti de bugün İslam Konferansı Kurultayı öneriyor. Bu şeytanın hilelerinden başka bir şey değildir. Dilerim ki bizim aldandığımız şekilde başka Müslüman kardeşlerimiz şeytanın bu hilelerine aldanmazlar. Rabbime beni bu tuzaktan kurtarıp doğru yolu gösterdiğinden dolayı sonsuz hamd ve şükürler olsun. Şimdi çok daha mutlu ve huzurluyum. Selam hidayete tabi olanların üzerine olsun.  
 
Sadullah Remzi
Nolu F Tipi Cezaevi Buca İzmir
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir