• DOLAR 32.272
  • EURO 34.81
  • ALTIN 2456.915
  • ...
Bingöllü gurbetçiler uçak seferi istiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Hamburg-Bingöl, Bingöl-Hamburg direkt uçuşların başlamasına yönelik çalışmalar başlatıp, konuyla ilgili Bingöl Temsilcisi Avukat Nuran Aydın aracılığıyla Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'a dosya sunan Kuzey Almanya Bingöllüler Derneği yönetim kurulu, konuyla ilgili çalışmalarına hızla devam ettiğini açıkladı.

 

2014 sezon öncesi mutlaka havalimanı dış hatlar bölümün açılması ve dış hatlar gümrüğünün faaliyete geçmesi gerektiğini belirten dernek yetkilileri, Bingöllülerin aktarmalı yolculuklarda büyük sıkıntı ve zorluklarla karşılaştığına dikkat çekerek sezon öncesi sorunun halledilmesini istedi.

 

Yapılan açıklamada konuyla titizlik ve kararlılıkla ilgilenildiği belirtilerek, "Sonuca ulaşana kadar yapılması gerekenleri yapacağız. Bu konuda yetkisi olan değerli hemşerilerimize, Bingöl ve halkına sevdalı insanlarımıza önemli görevler düşmektedir. Bu iş, 'Acelesi yok. Bu yıl olmazsa seneye olur.' düşüncesiyle, hareket edilecek bir iş değildir. Aldığımız bilgilere göre yapılacak ve bitirilecek çalışmalar, 2014 sezonuna yetişemeyecek zor bir durum da değildir. Yeter ki yapılması gerekenler yarına bırakılmayıp bir an önce yapılsın." ifadeleri kullandı. (Enis Ağırbaş - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir