• DOLAR 32.535
  • EURO 34.772
  • ALTIN 2492.832
  • ...
Gezizekalılar Sokağa Çıkıyor, Provokasyonlara Dikkat!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Parti ile cemaat kavgasında bir süredir sessiz kalan Geziciler, aylar sonra tekrar sokağa iniyor. Gezi ayaklanmasını organize eden Taksim Dayanışması Gezi Platformu, bu akşam için tüm illerde sokağa inme çağrısı yaptı.

Yolsuzluk ve rüşvet iddiaları sonrasında başlatılan operasyonlara destek amacıyla yapılan çağrılar, aylar sonra halkın tekrar sokağa dökmeyi hedefliyor.

Provokatörler, twitterda #SokağaÇıkmaVakti ve #1milyonkisitaksime TAG`ı altında yaptıkları çağrılarda tüm yurt genelinde eylem çağrısı yapıyorlar.

Gezi Platformu`nun bu çağrısı sonrasında sosyal medyada başlayan örgütlenme, Cemaat ile AK Parti arasındaki kavgada halkı sokağa dökme planının uygulamaya konulduğunun göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Daha önce yapılan uyarılarda Gezicilerin söz konusu kavgayı fırsat bilerek sokakları tekrar karıştıracakları belirtilmiş ve yetkililerin bu konuda harekete geçmesi istenmişti.

Bu akşam saat 19.00`da tüm yurt genelinde yapılacağı duyurulan eylemlerin provokasyonlara neden olacağı belirtilerek, yetkililer uyarılıyor.

rotahaber

 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir