• DOLAR 32.565
  • EURO 35.038
  • ALTIN 2449.12
  • ...
Erdoğan Bayraktar`a AK Parti`den Şok Sözler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, yaptığı açıklamada Erdoğan Bayraktar`a ateş püskürdü. Metiner, Bayraktar için `Tek kelimeyle yazıklar olsun, Bayraktar`ın yaptığı bir namertlik ve siyasi ahlaksızlık örneğidir` dedi.

"BAŞBAKAN`A İHANET EDİYORSUN"

`Sen kalıbının adamı değilmişsin` diye açıklama yapan Metiner, Bayraktar`a ateş püskürdü. Metiner, Başbakan seni o koltuğu oturttuğunda iyiydi hoştu, o zaman emir eri gibi karşısında duruyor, itaat ediyordun. Şimdi ise o koltukta oturmayacağını anlayınca iftiralar atıyor, Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`a ihanet içerisine giriyorsun. Bu senin kişiliğini gösteriyor, diye konuştu.

"BAYRAKTAR`A BİR DAYATMA SÖZ KONUSU DEĞİL"

Metiner, Erdoğan Bayraktar`ın bahsettiği gibi bir dayatmanın söz konusu olmadığını sözlerine ekleyen Metiner, kamuoyundaki algıdan dolayı Başbakan Erdoğan`ın takdir hakkını kullandığına dikkat çekti.

"BAYRAKTAR, GÜLER VE ÇAĞLAYAN`DAN ADAMLIK DERSİ ALSIN"

Bayraktar`ın İçişleri Bakanı Muammer Güler ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan`dan dürüstlük ve adamlık dersi alması gerektiğinin altını çizen AK Partili Metiner, Bayraktar`ın bu davranışı çirkin ve terbiyesizcedir, dedi.

METİNER`DEN BAYRAKTAR`A: PERVASIZ

Erdoğan Bayraktar`ın Başbakan`ı istifaya davet etmesine de değinen Metiner, bunun pervasızlık olduğunu söyledi ve ekledi:

"Bayraktar`ın ne kadar küçük ve ucuz bir insan olduğunun göstergesidir. Bayraktar, bırakın bakan olmayı önce insan olmayı öğrenmelidir. Bu bir namertlik ve siyasi ahlaksızlık örneğidir. "

 

haber7.com

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir