• DOLAR 32.469
  • EURO 34.744
  • ALTIN 2435.94
  • ...
Batman`da bir işyerine ses bombası atıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Cumhuriyet Mahallesi 1525. Sokak`taki eski Sanayi Sitesi`nde bulunan İzzet Oğur`a ait iki işyerine dün akşam saat 23.00 sıralarında kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından ses bombası ve molotofkokteyli atıldı.

İşyerlerine ses bombası ve molotofkokteylinin atıldığı haberini alan İzzet Oğur, önce itfaiyeyi aradı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, işyerlerinde çıkan yangını söndürdü. İşyeri sahibi Oğur, daha sonra polisleri aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri, işyerlerinde incelemelerde bulundu.

İncelemelerin ardından olayla ilgili ifadesi alınmak üzere polis karakoluna götürülen Oğur, karakolda kendisine olaydan çok kim olduğu ve neden cezaevinde kaldığıyla ilgilendiğini öne sürdü.

Yaşanan olaya tepki göstererek yaşadıklarını anlatan Oğur, "Saat 23.00 sıralarında işyerlerimi kapatıp eve gittim. Hemen ardından çok şiddetli bir patlama meydana geldi. Dükkâna gittiğimde dükkânlarımın kepenkleri yanıyordu. Hemen itfaiyeyi aradım. İtfaiye ekipleri geldi ve yangını söndürdü. Daha sonra polisleri aradım. Polisler de geldi ve incelemelerde bulundu. Daha sonra ifade vermek için karakola götürüldüm. Bombayı ben atmışım gibi muamele gördüm. Hangi tarihte cezaevine girdiğimi, suçumun ne olduğunu soruyorlardı. Kaç tane çocuğumun olduğunu nereden geldiğimi soruyorlardı." dedi.

"Bizim kimseyle hiçbir alıp-veremediğimiz yoktur." diyen Oğur, saldırganların yakalanıp yargı karşısına çıkartılmasını istedi.
 
(M. Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir