• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Yüreğir'e yeni Kur'an kursu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Yüreğir Müftülüğü öncülüğünde 2 yıl önce temeli atılan Yeni PTT Evleri Merkez Kur'an Kursu binası açıldı. Kur'an kursu öğreticisi Fatma Kargın, kurs binasının 2 yılda tamamlandığını, bu hale gelinceye kadar çok çaba sarf ettiklerini ve kıt imkanlarla yapıldığını söyledi.

 

Açılışta konuşan ilçe Müftüsü Mehmet Gök, başta Adana il müftüsü olmak üzere, Yüreğir kaymakamına, cami görevlilerine, Kur'an kursu öğreticisine, cami dernek başkanına ve destek veren hayırseverlere teşekkür etti.

 

Kur'an Kursu binasının açılışına Adana İl Müftüsü Arif Gökçe, Yüreğir Kaymakamı Turgut Subaşı, Yüreğir İlçe Müftüsü Mehmet Gök, müftülük personeli, cami görevlileri, Kur'an kursu öğreticileri, hayırsever vatandaşlar ve cami cemaati katıldı.

 

Adana İl Müftüsü Arif Gökçe, Kur'an kurslarının toplumdaki yeri ve önemini vurguladı. Yüreğir Kaymakamı, Turgut Subaşı ise, Kur'an Kursu binasının yapımına destek veren hayırseverlere teşekkür edip, ilçede Kur'an kursu hizmetlerinin daha yaygın hale getirilmesi için her caminin bünyesinde bir Kur'an kursu açılması için gayret gösterilmesinin önemine değindi.

 

Açılış merasimi kurdelenin kesilmesiyle son buldu. (Yunus Emre - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir