• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bugün Gazetesi`nden Bir Yazar Daha Ayrıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dershanelerle başlayan, MGK belgesinin sızmasıyla devam eden ve son olarak yolsuzluk operasyonu ile iyice şiddetlenen AK Parti - Gülen grubu kavgası medya üzerinde de büyük yankılar uyandırıyor.

BUGÜN BİR YAZARI DAHA GÖNDERDİ

Gülen grubunun gazetesi olan Bugün`de  Gülen Grubunu eleştiren ve bu yüzden gazete ile anlaşmazlığa düşen Ahmet Taşgetiren, geçtiğimiz gün gazete ile yollarını ayırmıştı. Gazetede ikinci ayrılık ise Vedat Bilgin ile yaşandı. Bilgin, dün yazdığı "Askeri vesayetten bürokratik vesayete mi?" başlıklı köşe yazısı sonrası gazeteden gönderildi.

HÜKÜMETE KARŞI BİR PROJE

Yazısında AK Parti`nin vesayet rejimine son vermekle siyasi bir devrime imza attığını belirten Bilgin, "Hükümete karşı siyasi bir mahiyet kazanan sürecin ve aktörlerinin yaptıklarını savunmak, bir projenin göstergesidir" ifadelerini kullanmıştı.

VEDA YAZISI FACEBOOK`TA

Veda yazısını Facebook`taki sayfasından yayımlayan Bilgin, son operasyonla birlikte gazetenin yayın politikası ile görüş ayrılıklarına düştüğünü vurguladı.

Bilgin şunları yazdı;

"Bugün Gazetesinin yönetimiyle, yaşanan son gelişmeler karşısında farklı tutum ve düşünceye sahip olduğumuz ortaya çıkmıştır. Bu durumun gazete yönetimince şahsıma bildirilmesi beni bu veda yazısını yazmaya götürmüştür."

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir