• DOLAR 32.489
  • EURO 34.791
  • ALTIN 2441.71
  • ...
`HÜDA PAR`ın hedefinde Allah`ın rızası var`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Hür Dava Partisi`nin (HÜDA PAR) belediye başkan adaylarını da açıklayacağı "1. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlaması" programında HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Mehmet Yavuz selamla konuşması yaptı.

HÜDA PAR`ın kuruluş gayesi
Kuşkusuz her siyasi parti bir ihtiyaca binaen ve gördüğü lüzum üzerine kurulduğunu dile getiren Yavuz, "Bizler de ahsen-i takvim olarak yaratılan insan fıtratına dışarıdan yapılan müdahaleler sonucu bozulan bu fıtratı yeniden yapılandırma, değerlerinden, inancından, örf ve adetlerinden uzaklaşan toplumumuzu bu değerleriyle yeniden buluşturmayı hedef edinerek yola çıktık." dedi.

Şeytani projeler uygulanıyor
Ekini ve nesli yok etmeyi amaç edinen şeytani projelerin bir asrı aşkın bir süredir uygulandığını belirten Yavuz sözlerini şöyle sürdürdü, "19.yy`ın başından itibaren Osmanlı, değerlerinden arınma ve dinden uzaklaşma anlamına gelen Batılılaşmayı yani Avrupalılaşmayı resmi politika haline getirdi. 1923`te ise Batılılaşma rejim haline geldi. Batı, İslam`la olan savaşını sürdürürken, 1948`de İslam coğrafyasının kalbinin tam ortasına hançer saplarken bizler Batının kuyruğuna takıldık. Batıyla işbirliği halindeki toplum mühendisleri dinine ve diyanetine sıkı sıkıya bağlı olan halkımızı uyandırmamak için modernizmin havuzuna attı ve suyu yavaş yavaş ısıtmaya başladı. Tehlikenin farkına varıp buna karşı çıkanları darağaçlarında sallandırdı. 60 İhtilali,71 Muhtırası ve 12 Eylül 1980 faşist darbesiyle de havuzdaki suyu daha da ısıttı."

Yavuz, 28 Şubat postmodern darbesi ve 2000`li yılların başındaki sürek avına dönüşen baskın ve zulümlerle suyu kaynama noktasına getirip İslami hamiyet ve hassasiyet sahiplerinin tamamen yok edilmek istendiğini vurguladı.

Hedefte mevki, makam, şan ve şöhret yoktur
Yavuz, "Bu sürecin sonunda ve şu an itibariyle geldiğimiz aşamada fesat çoğaldı, ifsat kurumsallaştı, günahlar estetize edildi, ahlaksızlık ve imansızlık cazip hale getirildi. Kendi düşmanını dahi kendisine benzeterek etkisizleştiren modernizm ve liberal kapitalizmle Müslüman toplum seküler hale getirilerek ehlileştirildi. Böylelikle ortaya memnuniyetsiz, tatminsiz, ruhunda kasırgalar kopan başıboş, hedefsiz ve idealsiz bir gençlikle, nüfusunun yarısından fazlasının antidepresan ilaç kullandığı, aile huzursuzluklarının, boşanmaların, intiharların, faizin, kumarın, fuhşun ve zinanın çokça yaygınlaştığı bir toplum şekli çıktı. Bir asrı aşkın bir süredir narkozlanmış bu topluma müdahale edilmediği takdirde içinde bizler ve çocuklarımızın da bulunduğu bu toplum manen ölecek. Bu cereyan Bediüzzaman Hazretlerinin ifadesiyle zındıka cereyanıdır. Bu amansız cereyana karşı malını ve canını Allah`a satarak ahde vefasını ispatlamış Rabbanilerden oluşan bir müdahale gerekiyordu. İşte bu müdahalenin adı HÜDA PAR`dır. Bu yüzden Hür Dava Hür Dünya dedik. Bu yüzden Dürüst Siyaset Gerçek Adalet dedik.
 
Partilerin adaylarını açıkladıkları bu günlerde aday olabilme uğruna çeşitli entrikaların, Bizans oyunlarının döndüğü, cerbezeli ruh hallerinin yaşandığı mahfillere inat, Hür Dava Partisi`nin bütün adaylarında bir sükûn, bir itminan ve bir huzur var. Neden? Çünkü hedefte mevki, makam, şan, şöhret, alayiş ve nümayiş değil, Allah rızası var. Bu doğrultuda izzet pınarından kana kana içmek isteyen kadın-erkek, genç-yaşlı herkesi harama karşı helalin, münkerata karşı marufun, günaha karşı takvanın, zulme karşı adaletin, esarete karşı hürriyetin, kula kulluğa karşı Allah`a kulluğun sesini yükseltmeye davet ediyoruz." diye konuştu. (M. Salih Keskin - İLKHA)
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir