• DOLAR 32.56
  • EURO 34.928
  • ALTIN 2441.129
  • ...
HÜDA PAR`dan Mushaf Der`e Geçmiş Olsun Ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Diyarbakır İl Başkanlığı bombalı saldırıya uğrayan Mushaf Der`e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Diyarbakır eski İl Başkanı Vedat Turgut ve beraberindeki heyet, birkaç gün önce kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından iki adet ses bombası atılan Mushaf Araştırma ve Yardımlaşma Derneği`ne (Mushaf Der) geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR heyetini kapıda karşılayan dernek yöneticilerinden ve aynı zamanda Diyarbakır Ulu Camii İmamı Molla Said Yaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Küfrün tek millet olduğunu söyleyen Yaz, "Allah bizleri çatışma ortamlarından uzak tutsun, çatışma tarafı olan kişi ve kişilerden muhafaza eylesin. Bu gibi saldırgan grupları da ıslah etsin." dedi.

Geçmiş olsun dileklerinde bulunan HÜDA PAR Diyarbakır eski İl Başkanı Vedat Turgut, "Saldırıda can kaybı ve ciddi anlamda maddi hasarın meydana gelmemesi bizi fazlasıyla sevindirdi. Şiddetten beslenen kesimler yok olmaya mahkûmdur." ifadelerini kullandı.(İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir