• DOLAR 32.56
  • EURO 34.928
  • ALTIN 2441.129
  • ...
Eğitim-Bir-Sen temsilcileri Bursa'da toplanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BURSA - Memur Sendikaları Konfederasyonu'na bağlı Eğitim-Bir Sen, yıllık değerlendirme toplantısı için bir araya geliyor. Toplantıya Güney Marmara temsilci ve yöneticilerinin katılımı ile bir gerçekleştirecek.


Eğitim-Bir-Sen üyelerini bir araya getirecek toplantı hakkında bilgi veren Eğitim-Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker şunları söyledi, "Bugün yetkili sendika olma özelliğini elinde bulunduran sendikamız gücünü istişare geleneğinden alıyor. Bu geleneğimizi bu yıl da gerçekleştireceğimiz toplantı ile devam ettireceğiz. Toplantıda bize yetkili sendika olma özelliğini veren eğitimcilerin sorunlarını tartışacak ve çözüm yolları arayacağız."


Bu kapsamda Gold Majesty Otel'de 7-8 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek toplantıya Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ile Eğitim-Bir-Sen Bursa, Yalova, Bilecik, Balıkesir, Çanakkale, Kocaeli, Sakarya il ve ilçelerinin yönetimleri ile Kadın Komisyonları Genel Başkanı ve Genç Memur-Sen Genel Başkanı ve yöneticileri katılacak. (Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir