• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.464
  • ...
BATMAN - TÜMSİAD -KOSGEB işbirliğiyle 60 girişimci adayına yönelik gerçekleştirilen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'nin başarıyla tamamlanmasının ardından sertifika töreni düzenlendi.


Tören öncesi girişimci adaylarına konuşma yapan KOSGEB Müdürü Evren Arıkan, "Türkiye'de her 10 KOBİ'den 8'i maalesef 5 yılsonunda işyerlerini kapatıyor. İşte bu anlamda KOSGEB'in girişimcilik eğitimlerine sadece devam zorunluluğu için gelmek yerine, iş yerini kurmadan önce yapılması gerekenleri detaylı olarak öğrendiğiniz takdirde 5 yılsonunda işyerini kapatan Kobilerden değil, işini daha da geliştiren güçlü kobilerden olursunuz." dedi.


TÜMSİAD Şube Başkan Yardımcısı Hamza Günaydın yaptığı açıklamada, "Batman'da işsizliğin azaltılması yönünde yapılan bu girişimcilik kursunun TÜMSİAD olarak düzenlemekten çok memnunuz. İkincisi düzenlenen bu kursların önümüzdeki 2013 yılında da yapılması için çalışmalarımız devam etmektedir. KOSGEB il müdürümüz Evren Arıkan'a bugün düzenlediğimiz sertifika törenine katıldığı için teşekkür ediyorum. Sertifikalarını alan girişimci adaylarına da iş hayatlarında başarılar diliyorum. Umuyorum ki bu eğitim sonrası hazırlayacakları projeleri kabul görür ve kendi işyerlerini açarlar." diye konuştu.

Sertifikaların dağıtımından sonra toplu fotoğraf çekimiyle tören sona erdi. (İLKHA)