• DOLAR 32.54
  • EURO 34.912
  • ALTIN 2442.394
  • ...
Yahudi kadınlar çocukları öldürüyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Ukrayna TV programı “Yalan Dedektörü” “İsrail”de Yelena Gluzman olarak tanınan Yelena Zakusilo isimli bir Yahudi kadınla canlı bir röportaj yaptı. Yelena Zakusilo tek ve bölünmez Müslüman Filistin’de Yahudi ordusu hizmetinde çalıştı. O çok sayıda Filistinli çocuğu öldürdüğünü kabul etti. Mixednews haberine göre o kadar çok Filistinli çocuğu öldürmüş ki tam olarak sayısını hatırlamıyor.

Yahudi katile göre Filistinli anneler bunun için kendilerini kınamalıdır çünkü “çocuklarının hayatından endişe duymuyorlar.”

Zakusilo-Gluzman ayrıca Filistin köylerinde casusluk faaliyeleri için köpekleri nasıl eğittiğini anlattı. Köpeklerin kafasına kulaklıklar ve kameralar iliştirmişler ve askerler olay yerine gelmeden önce çocukları bulup saldırmaları için eğitmişler.

Talk şov sırasında Yahudi katilin annesi de stüdyodaydı ve ona kızının işlediği cinayetleri bilip bilmediği sorulduğunda o “elbette biliyorum, orduya adam öldürmeden nasıl hizmet edebilirsiniz ki?” dedi.

Ve burada Yahudilerin çocukları öldürdüğü sayısız hikaye vardır. Zakusilo-Glizman’ın ne tür bir kişiliği olduğununın yansıtılmasına hizmet edebilir.

Mısır’da bir hastane odasında bir çocuk karyolasında yatan küçük bir Filistinli kız Samira küçük kardeşinin “İsrail’li” askerler tarafından sıraya geçirilip nasıl infaz edildiğine tanıklık etti. O gün 3 kız olay yerinde öldürülmüştü.

BBC TV kızın babasını buldu. Böylesi vahşice bir Yahudi suçuna yol açan olayları hatırlayan adam bir bebek gibi hıçkıra hıçkıra ağladı. Babaya göre kızlar saat 13.00 sularında Yahudiler tarafından topluca öldürüldüler:

“Bize, kadınlara ve 3 kızıma evden çıkmamız söylendi”. “İsrail” askerleri ellerindeki Amerikan yapımı M-16 tüfekleri ile tanklarından dışarı çıktılar ve çocuklara ateş etmeye başladılar.

Yahudilerin neden böyle yaptıklarını merak edenler için, bir açıklama: Yahudilerde tüm Yahudi olmayan çocukların, büyüdüklerinde, Yahudi düşmanları olacakları düşüncesi ile doğar”

Babaya göre çocukları öldürürken bazı “İsrailli” askerler çikolata ve cips yiyordu. (Kavkaz Center)

Bu haberler de ilginizi çekebilir