• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Yeni Gençlik Merkezi açılıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL- Bingöl Milletvekili Prof.Dr. Eşref Taş yapımına başlanacak olan Gençlik Merkezinin, Bingöl gençliğinin daha iyi yetişmesi için planlandığını, içinde kültürden sanata, ilmi çalışmalardan çevre eğitimine kadar pek çok alanda, eğitim çalışmalarının yapılacağını belirterek, merkezin 2014'ün ilk aylarında Bingöl gençlerinin hizmetine sunulacağını kaydetti.

 

Prof.Dr.Taş, Gençlik Merkezinin gençliğe ve geleceğe yapılmış en güzel yatırım olduğunu dile getirerek, gençliğin daha donanımlı, bilgili, kültürlü ve daha sağlıklı yetişmesi için planlanan Gençlik Merkezinin gençliğe ve geleceğe yapılmış en güzel yatırım olduğunu söyledi.

 

Prof.Dr. Taş, "Gençlik merkezinin planlanıp hayata geçirilmesi için gayret gösteren Bakanlarımız sayın Cevdet Yılmaz ile Suat Kılıç'a şükranlarımı sunuyorum." dedi.

 

Konuşmasının son bölümünde, amaçlarının Bingöl'deki tüm gençliği kucaklamak olduğunu belirten Prof.Dr. Taş, "Bu merkez sayesinde, aileler de okuldan geriye kalan zamanlarda, çocuklarının emin ellerde olduğunu bilecekler ve bugünün dünyasına yakışan bilgi ve donanımla yetiştiklerinden emin olacaklar" sözlerine yer verdi.(Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir