• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Hayvan satıcıları için çözüm aranacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Batmanlı hayvan satıcıları, Batman Belediyesi tarafından Güneykent Mahallesi yakınında kurulan hayvan pazarının, özel şahsa ait Batman İvme Et Entegre Tesisine götürülmek istendiğini ileri sürerek, belediyenin önündeki yolu trafiğe kapatıp oturma eylemi yaptılar.

 

Hayvan satıcıları, kısa süreli yol kapatma eyleminin ardından, belediyenin kapısına gelip tepkilerini seslendirerek, yetkililerden sorunlarının çözülmesini istediler.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Tuğyıldız, önceki yıl yapılan Et Entegre Tesisi'nin uzaklığı nedeniyle ciddi sıkıntılar yaşadıklarını dile getiren ve bu sorunun çözümü için taleplerini iletmek isteyen hayvan satıcıları ile görüştüğünü söyledi.

 

Yaşanan sıkıntıların giderilmesi için konuyla ilgili tüm taraflar ve muhataplarının da bulunacağı bir toplantı gerçekleştirileceğini dile getiren Tuğyıldız, hayvan satıcılarının yaşadığı sıkıntıların çözümü konusunda ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

 

Tuğyıldız, belediyenin yanı sıra Valilik, Emniyet Müdürlüğü, Garnizon Komutanlığı, Tarım İl Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü ile diğer kurum ve kuruluşların tamamının da bu sorununun muhatabı olduğunu kaydetti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir