• DOLAR 32.581
  • EURO 34.808
  • ALTIN 2509.826
  • ...
Sarıgül`den CHP`ye Kazanamama Hesabı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
 Mustafa Sarıgül`ün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Kadir Topbaş ile gireceği seçim yarışından mağlubiyetle ayrılması durumunda Şişli`ye geri dönebilmenin planlarını yaptığı ortaya çıktı.

CHP yönetimi ile bu konuda da pazarlığa oturan ve adaylık için bunu şart koşan Sarıgül`ün Şişli`ye dönüş planı iddiaya şöyle işleyecek:

Mustafa Sarıgül, CHP`den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olacak. Bunun yanında Şişli`den de belediye meclis üyesi olarak yedek birinci sıraya yazılacak. Seçimi kazanamazsa; Şişli`de CHP`li bir meclis üyesi istifa edecek. CHP yedek birden Mustafa Sarıgül`ün meclise girmesi sağlanacak ve asıl üye olacak. Ardından başkan görevinden istifa edecek. Ve meclis Mustafa Sarıgül`ü yeniden başkan seçecek.

Sarıgül`ün istifa silsilesinin istediği gibi gitmeme ihtimalini de düşündüğü edindiğimiz bilgiler arasında...

MUHTARLARA AK PARTİLİ ADAYLARLA GÖRÜŞMEYECEKSİNİZ TEHDİDİ
Öte yandan halen Şişli Belediye Başkanlığı görevine devam eden Mustafa Sarıgül`ün bu sabah muhtarları Levent`teki Tatlıses Kebap`ta topladığı ortaya çıktı.

Mahalle muhtarlarına Ak Partili aday adaylarıyla görüşmemeleri konusunda tembihte bulunan Sarıgül`ün, muhtarları Ak Partili adaylarla yakın ilişki içine girmemeleri konusunda uyardığı öğrenildi.

Sarıgül`ün muhtarlara "Size yardımlarımı keserim. Özellikle Ak Partili aday adayları ile benden habersiz görüşmeyeceksiniz. Aksi halde sonuçlarına katlanırsınız" şeklinde tehditvari ifadeler kullandığı aktarılıyor.

Kaynak: Haber7
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir