• DOLAR 32.602
  • EURO 34.82
  • ALTIN 2497.616
  • ...
Batman'da elektrik kesintileri yaşanacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Dicle EDAŞ Batman İl Yöneticiliği'nden yapılan açıklamada, Batman'ın mahalle, köy ve mezralarında 28 ve 29 Kasım günlerinde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle kısmi elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

 

Açıklamada, "İl yöneticiliğimize bağlı elektrik dağıtım şebekesinde planlanmış kış dönemine hazırlık olan bakım onarım çalışmaları 28-29 Kasım tarihinde 8.sınıf öğrencilerin katılacağı yeni SBS sınavı nedeniyle ertelenerek listelemiş olduğumuz fiderlerimizde programlı olarak, aşağıda belirtilen tarih ve saatlerde kısmi elektrik kesintisi yapılacaktır. Dicle EDAŞ İl Yöneticiliği olarak sınava girecek öğrencilere başarılar dileriz." denildi.

 

Elektriği kesilecek mahalleler şunlar:
28 Kasım Perşembe günü saat 13:00-16:00 arası Karayün, Oyamataş, Kuyubaşı, Yeniköy, Kuyubaşı TOKİ ve Balpınar Beldesi fider bölgesi, Hilal, Gültepe, Pazaryeri, Bağlar, Belde kısım Mahalleleri, TPAO Su kuyuları, Hal, Tekstil fabrikaları, Belediye Su Kuyuları ve Beton Santralleri,
29 Kasım Cuma günü saat 13.00-16.00 arası, Yavuz Selim, Petrol, Bayındırlık, Çamlıtepe, Yurtkur, Ek Sanayi, Ofis ve Karayolları mevkileri.(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir