• DOLAR 32.452
  • EURO 34.756
  • ALTIN 2436.635
  • ...
İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Faaliyetleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI- Doğubayazıt ilçesine bağlı köylerde yıllarca ulaşım, su ve elektrik sıkıntısı çekerken son zamanlarda tüm kurumlarda olduğu gibi köylere hizmet götürme birliği tarafından da faaliyetler hızlı bir şekilde gerçekleştirilerek tamamlandı. Yapılan faaliyetler kaymakamlık web sitesinde halka sunumu yapıldı.

İçme Suyu yapım işi
KÖYDES Programı kapsamında 2013'lında yaptırılan Ayrancı Köyü İçme Suyu İşi KDV Dahil 229 bin 274TL, Kalecik Köyü İçme Suyu İşi KDV Dahil 159 bin 123 TL, Çalı Köyü Taşlı Mezrası İçme Suyu İşi KDV Dahil 66 bin .080 TL karşılığında yapılarak iş tamamlanmış.

Yol çalışmaları
KÖYDES Programı kapsamında 2013'lında yaptırılan Esnemez Grup köy yolu bitümlü sıcak karışım asfalt işi KDV Dahil 1milyon 255 bin.250 TL karşılığında yaptırılmışken, Suluçem Tutak köyleri arası BSK Asfalt yolu yapımı işi KDV Dahil 1 milyon339 bin.300 TL ve Köy yollarına çeşitli ebatlarda yerinde dökme kutu menfez yapımı işi KDV Dahil 259.600,00 -TL karşılında yaptırılacak.

Köy okulları ihata duvarı yapım işi
İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği arasında düzenlenen ve Valilik Onayı ile yürürlülüğe giren protokol gereği, Bölücek, Aşağı Telçeker, Yukarı Tavla Köy okulları ihata duvarı yapım işi KDV Dahil 80 bin 240 TL bedelle Meteor A.Ş. uhdesinde yaptırılmış olup iş tamamlanmış.

Köy okulları ihata duvarı bakım onarımı ve kalorifer kazanı yapım işi
İl Özel İdaresi ve Köylere hizmet götürme birliği arasında düzenlenen ve valilik onayı ile yürürlülüğe giren protokol gereği, Çömçeli, Somkaya, Binkaya, Barındı, Çiftlik Türkmen, Bardaklı Köy Okulları ihata duvarı bakım onarımı ve kalorifer kazanı yapım işi KDV Dahil 285 bin560 bin TL karşılığında farklı şirketler uhdesinde yaptırılmış olup iş tamamlanmış.

İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği arasında düzenlenen ve Valilik Onayı ile yürürlülüğe giren protokol gereği, Merkez ve Köy okulları bakım onarımında kullanılmak üzere 38 kalem nalbur malzemesi alımı işi KDV Dahil 76 bin 700 bin TL bedelle Dursun Ticaret uhdesinde kalmıştır.

Sınır kapısına yönelik yapılan çalışmalar
İl Özel İdaresi ve Köylere hizmet götürme birliği arasında düzenlenen ve valilik onayı ile yürürlülüğe giren protokol gereği, Gürbulak Açık Otopark Sahası Emniyet Çiti Yapımı İşi KDV Dahil 41 bin 713 bin TL, Gürbulak tır parkı ihata duvarı giriş çıkış kapıları ve koruma çiti yapım işi KDV Dahil 313 bin .880 TL, Gürbulak Sarısu sınır ticaret merkezi çevre koruma duvarı ve panel çit yapım işi KDV Dahil 177 bin . TL karşılığında farklı şirketler uhdesinde yaptırılmış olup iş tamamlanmıştır. (Ramazan Zeren-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir