• DOLAR 32.563
  • EURO 34.995
  • ALTIN 2433.21
  • ...
400 Kişilik Kadroya 13 Bin Başvuru
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Karabük`te 400 kişinin istihdam edileceği hastaneye 13 bin kişi Başvurdu.

Medikar Hastanesi Genel Müdürü ve Başhekimi Adem Kar, yaptığı açıklamada, inşası devam eden hastanelerinin tamamlanmasıyla Batı Karadeniz Bölgesi`nin en büyük, Karadeniz`in ikinci, Türkiye`nin 24. büyük hastanesi olacağını, 50`si doktor 400 personeli de istihdam edeceklerini söyledi.

Yüzde 50`sini doktorların, yüzde 50`sini de özel şahısların ortaklık kurarak yapımına başlanan hastanenin Ekim ayında hizmete başlayacağını belirten Kar, şöyle dedi:

``MEDİKAR, 150 yataklı, 22 bin 500 metre kare kapalı alana sahip, 250 araçlık otoparklı hastane olacak. 5 yoğun bakım ünitesi, 35 yoğun bakım yatağı, 25 yataklı hemodiyaliz merkezi, tam teşekküllü radyoloji tanı merkezi, nükleer tıp merkezi, kardiyovasküler merkezi, fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi, 5 ameliyathane, doğum salonları ve ağız diş sağlığı merkezi gibi geniş alanı kapsıyoruz. İlimizde yöresel ve sektörel teşvik yasasından yararlanan iki projeden birisiyiz. Hastanemizde 400 kişiyi istihdam edeceğiz, ancak 13 bin kişi başvurdu.

Bunların arasından çalışma şartlarımıza en uygun olanları davet edeceğiz. Hastanemizin bir an önce tamamlanarak hizmete girmesi için ortak doktor arkadaşlarla inşaata gelerek işçilerle birlikte yapabileceklerimizi yapıyoruz. Hastanenin bir an önce hizmet vermeye başlaması çok önemsiyoruz.``


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir