• DOLAR 32.547
  • EURO 34.971
  • ALTIN 2444.094
  • ...
HÜDA PAR`dan Bingöl`de Seçim Çıkarması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl Kent Haber`de yer alan habere göre, gençlik merkezinde düzenlenen toplantıya katılan genel başkan yardımcıları, üyelerinden gittikleri her yerde İslam`ı anlatmalarını istediler.

Hüda Par Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bahattin Temel, “Biz Şeyh Said ve dava arkadaşlarının memleketinde bulunuyoruz. Onun kıyam merkezinde bulunuyoruz. Şeyh Said ve arkadaşlarının Bingöl ve halkına ne kadar umut bağladığını biliyoruz. Bizler dün ne için mücadele vermişsek bugün de onu devam ettiriyoruz. Dün hangi anlayış, hangi şuur ve hangi bilinçle hizmetimize yaptıysak bugün da aynı şuur ve bilinçle hizmetimizi sürdürüyoruz. Ve unutmayalım bizim için bir insanın hidayet bulması dünya ve içindekilerden daha hayırlıdır” dedi.

Temel, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz gittiğimiz her yerde partimizi değil İslam`ı anlatacağız. Bizim için bir insanın bu çalışmalar neticesinde hidayet bulması buranın belediyesini kazanmaktan daha hayırlıdır. Bu münasebetle sizler çalışıyorsunuz ve Allahın izniyle sizler kazanacaksınız.”

Hüda Par Medya ve Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cens ise, “Bizim orucumuz namazımız ve zekâtımız ne içinse bu çalışmalarımız da onun içindir. Yani Allah içindir” dedi.

Yollarının peygamber yolu olduğunu ifade eden Cens, “Bugün mücadele bunu gerektirdi böyle yapıyoruz. Yarın ihtiyaç duyulmasa bırakırız. Bize olan katkısına bakarız. Baktık ki harama bulaşmadan olmuyor bırakırız, temiz bir şekilde. Bizim beklentilerimiz var. Bu beklentiler bir unvan sahibi olmak için değildir. Bir makamımız olsun diye değildir. Maddi bir beklentimiz yoktur. Dünyalık hesapla bakarsak zarardayız. O yüzden bu işe matematik gözüyle bakmayın. Biz çalışmalarımızı yapacağız ve sonuçta tek bir belediye bile kazanmasak zararda değiliz. Allah’ın izniyle her eve birkaç defa gideceğiz” diye konuştu.

Seçime hazır olduklarını belirten Hüda Par Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı ise, “Temennimiz odur ki 2014 Mart yerel seçimlerinde de bu güçlü iradenizi ortaya koyup, bizler hakkında art niyetli ve küçümseyici düşünenleri mağlup etmenizdir. İnşallah şimdiye kadar göstermiş olduğumuz özverili çalışmalarımızı burada da devreye sokacak ve Rabbimizin de ihsan ve inayetiyle dileğimiz iyi bir başarı yakalamak ve bize inanan insanları mahcup etmemektir” dedi.

Hürseda Haber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir