• DOLAR 32.583
  • EURO 34.987
  • ALTIN 2445.514
  • ...
Öğrenciler yararına Tanışma ve Kahvaltı programı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA- AGD Konya-Karatay Şubesi Hanımlar Komisyonu tarafından Tanışma ve Kahvaltı Programı düzenlendi. Programın açılış konuşmasını yapan AGD Karatay Şubesi Hanımlar Komisyonu Başkanı Filiz Akman, nefsin ve neslin ıslahı için, bununla birlikte gelecek nesillerin ahlak ve maneviyat ekseninde yetişmesi için çalıştıklarını belirtti.

Akman, bir insan kazanmanın tüm insanlığı kazanmak kadar kıymetli olduğunu hatırlatarak, Çalışma ve gayretlerinin, heyecanla ve aşkla bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

Akman konuşmasında ahlak ve maneviyat'ın gerekliliğine vurgu yaparak: "Canefşan, Peygamber Efendimize Mektup Yarışması ve öğrenciler yararına hazırlamış olduğumuz kahvaltı programlarını tamamen geleceğimiz olan, gençlerimiz içindir, bunun şuurundayız. Bu güzel çalışmaların daha güzellerine imza atmamız duasıyla. Programımızın hazırlanmasında emeği geçen tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun." İfadelerine yer verdi.
Akman, son olarak,"İnanıyorsak, yapamayacağımız bir şey yok inanmak ve iman etmek gerekiyor öncelikle. İman varsa imkân vardır" diye kaydetti.
Program ilahiler ve öğrenciler yararına yapılan ürünlerin sergilenmesi ile son buldu. Ayrıca programda çeşitli hediyeler de takdim edildi. (İlyas Yavuz - İLKHA)


Bu haberler de ilginizi çekebilir