• DOLAR 32.511
  • EURO 34.997
  • ALTIN 2435.258
  • ...
Hüda Par basın ziyaretlerine devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- Şanlıurfa`da yayın yapan Güneydoğu Tv ve Kanal Urfa`yı ziyaret eden Hür Dava Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın, HÜDA PAR`ın kurulma amaçlarını anlatarak her türlü sorunun üzerine cesurca gideceklerini belirti.

HÜDA PAR heyetini Güneydoğu Tv sahibi Mehmet Ali Kapaklı televizyon binasında karşıladı.

Partinin kurulma amacının insanların beklentilerini karşılamak olduğunu belirten HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın, "Bir şey eğer inanca, ahlaka ve toplumun çıkarlarına ters düşmüyorsa o şey doğrudur. Ama tersine olursa o tamamen yanlıştır. Kim yaparsa yapsın bu hiçbir zaman değişmeyecektir. Bu yüzden partimiz bu tür etkenlere uyan bir partidir. İslami referanslı olan bir partidir. HÜDA PAR yeni kurulmuş olan bir parti olabilir ama derneklerle, yardım kuruluşlarıyla 2004`ten beri bir hizmet geçmişi var. Bundan dolayı partimiz bu halkı iyi tanıyor, halkın değerlerini, inançlarını ve topluma faydalı olan hususları iyi bilip ona göre hareket eden hakkıyla hizmet edecek olan bir partidir. HÜDA PAR bir bölgenin partisi değil bir Türkiye partisidir. Allah`ın izniyle dünyanın partisi, dünya Müslümanlarının partisi olacaktır." dedi.

Medyanın önemine değinen Güneydoğu Tv sahibi Mehmet Ali Kapaklı ise,"Yeni kurulmuş olan bir partinin tanınması kolay değil. Bunun için çok çalışmak lazım. Partiyi halka anlatabilmek için medyayı iyi kullanmak lazım, medya aracılığıyla kendinizi anlatmanız gerekmektedir. Çünkü günümüzde medya çok önemlidir. Medyayla birçok kişiye ulaşabilirsiniz." ifadelerine yer verdi.

Türkiye`de alternatif partilerin kurulmasının faydalı olacağını söyleyen Kapaklı, "Çünkü AKP`nin de belli bir süresi vardır. Türkiye`ye birçok şey kazandıran Turgut Özal`ın partisi bile bir süre sonra önem kaybetti. Bir süre sonra insanlar başka arayışlara girerler. HÜDA PAR gibi bir partinin kurulması iyi oldu." dedi.

HÜDA PAR Şanlıurfa teşkilatı, ziyaretleri kapsamında Kanal Urfa ile de görüştü. Televizyon binasında gerçekleşen görüşmede Kanal Urfa sahibi İbrahim Toru ile görüşen HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın, HÜDA PAR`ın kuruluş amaçlarını anlattı.

(Sedat Kuşulay-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir