• DOLAR 32.569
  • EURO 34.952
  • ALTIN 2437.059
  • ...
Öğrenci konseylerinden oryantasyon festivali
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA-Karaaslan Hadimi Park'taki etkinliğe üniversitelerin öğrenci konseyleri başkanları ve temsilcileri ile 2 bine yakın çocuk ve genç katıldı.

Akademik Kariyer Merkezi sponsorluğunda ve Konya Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle gerçekleştirilen etkinlik, oldukça renkli görüntülere sahne oldu.

Festivale katılan öğrenciler, tırmanma duvarı, canlı langırt, rodeo, gol becerisi, sumo güreşi, şişme dart oyunlarına katıldı. Öğrenciler oyun parkurlarında gönüllerince eğlendi. Ayrıca satranç, koca ayak, çuval yarışı, halat çekme oyunları festivale renk kattı. Katılımcı öğrenciler ve ailelerine etli pilav ile Osmanlı Macunu ve pamuk şeker de ikram edildi.

Etkinliğe destek veren tüm üniversiteler ve kuruluşlara teşekkür eden Selçuk Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Süleyman Uygun, "Amacımız Konya'daki öğrenci konseyleri olarak bir araya gelip, geleceğin üniversitelileri olacak minik kardeşlerimize ve genç arkadaşlarımıza gönüllerince güzel bir gün yaşatmaktı. Burada yüzlerce öğrenci bir araya gelip gönüllerince eğlendiler. Aileler böyle bir etkinliği organize ettiğimiz için bizlere teşekkür etti. Bizler de bu festivalin gerçekleşmesinde bize destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz." dedi.(İlyas Yavuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir