• DOLAR 32.457
  • EURO 34.749
  • ALTIN 2437.871
  • ...
Memur Sen`den İLKHA`ya `Geçmiş olsun` ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Memur Sen Batman İl Temsilciliği`nden İLKHA Batman Temsilciliği`ne "Geçmiş olsun" ziyareti gerçekleşti.

Memur Sen Batman İl Temsilcisi M.Şafi Özperk ve Büro Memur-Sen Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, hafta sonu Hüda Par`ın Petrol Mahalalesi`nde parti tanıtım çalışmalarını ve sonrası yaşanan arbedeleri haber yapmak amacıyla olay yerinde bulunan İLKHA muhabirleri M. Fatih Akgül ve Yasir Oğuz`un daha sonra gözaltına alınması nedeniyle İLKHA`ya "Geçmiş olsun" ziyareti gerçekleştirdiler. 

Petrol Mahallesi`nde yaşanan arbede olayları ve sonrasındaki gelişmelerin konuşulduğu ziyarette muhabirlerin yaşadıkları ile ilgili Memur Sen temsilcilerine bilgi verildi. 

Yaşanan olaylar ve muhabirlerin gözaltına alınmalarında dolayı üzüntülerini belirten Özperk ve Şansi, basın mensublarının temel görevi bir olayı takip etmek, olay hakkında halkı ve kamuoyu bilgilendirmek ve aydınlatmak olduğunu dolayısı ile temel görevlerini yapan habercilerin görevleri icabı yaptıkları bir işten dolayı gözaltına alınmasının anlaşılmaz bir durum olduğunu ifade ettiler. 

Muhabirlere geçmiş olsun dileklerini ileten Özperk ve Şansi, bu tür olayların tekrar yaşanmaması temennisinde bulundular. 

İLKHA Batman Temsilcisi Veysi Demir ve M.Fatih Akgül`de yapılan ziyaretten memnuniyetlerini dile getirerek, Memur Sen Temsilcilerine teşekkür ettiler. 

Hafta sonu Hüda Par`ın Petrol Mahallesi`nde parti tanıtım çalışmalarını ve sonrası yaşanan arbeyi haber yapmak amacıyla olay yerinde bulunan İLKHA muhabirleri M.Fatih Akgül ve Yasir Oğuz`un evlerine yapılan baskın sonucu gözaltına alınmış ve 48 saat sonra serbest bırakılmışlardı. (İLKHA)
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir