• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
İstanbul`da BDP/PKK Provokasyonu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Daha iki gün üst üste Batman sokaklarında, "Katil Hizbullah, "Katil HÜDA PAR", sloganlarıyla İslami Hareket mensuplarını kışkırtan PKK/`BDP`liler, dün de İstanbul`da öğrencileri provoke etme girişiminde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Demokratik Öğrenci Dernekleri Federasyonu (DÖDEF) üyeleri, ellerinde taşıdıkları "Şehitlerin hesabı Hizbullah`tan sorulacak" şeklindeki provokatif pankartla Boğaziçi Üniversitesi`nin Kuzey Park binası önünden Kuzey Kampüs kapısına yürüyüş gerçekleştirdi. DÖDEF`lilerin yürüyüş sırasında
sık sık "Katil AKP katil Hizbullah", "Kürdistan faşizme mezar olacak", "Biji serok Apo", "Katil Hizbullah işbirlikçi AKP" sloganları attığı öğrenildi.

Bu arada DÖDEF`li grup adına konuşan Eda Gayretli, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan arasında gerçekleşen görüşmeyi değinerek, "Söz konusu görüşmeden sonra cinsiyetçi duygular pompalanarak LGBTİ`li bireyler hedef gösterildi." sapkın gürüh LGBT`lilere sahip çıkması dikkat çekti.

HÜDA PAR’ Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, HaberTürk televizyonunda katıldığı bir programda LGBT gürühu ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı: “Kürtler hem dinine, hem de gelenek ve göreneklerine bağlı bir halktır. HDP’nin bileşenlerine bakıldığı zaman açılımını yapmaya gerek görmeden ‘LGBT ve başörtüsünü yanyana getirme veya marjinal sol gruplarla bunları biraraya getirmeye çalışıyor. Sanki Kürtlerin bütün sorunları bitti de... Ruhi hastalık ve bir sapıklık olan eğilimleri veya hastalıkları ‘özgürlük’ adı altında Kürtlere pazarlamaya çalışırlarsa bunun bedelini öderler ve ödeyecekler.”

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir