• DOLAR 32.563
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2434.492
  • ...
Darısı diğer 'Bölge'lerin başına!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü tarafından daha önce başlatılan çalışmalar kapsamında Süphan Mahallesi'nde bulunan Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kavşağında yapılacak olan yaya üstgeçidi çalışmalarına başlandı.

 

İpekyolu caddesi üzerinde bulunan 6 noktaya yapılacak olan üstgeçit çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda daha önce ölümlü kazalarla da gündeme gelen ve bu 6 noktadan bir tanesi olan Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kavşağı'ndaki üstgeçit çalışmalarına geçtiğimiz günlerde başlandı. Çalışmanın önümüzdeki hafta bitirilmesi planlanıyor.

 

Üstgeçit yapılmasına sevindiklerini ifade eden vatandaşlar, kentin farklı noktalarında benzer sıkıntıların olduğunu belirterek, özellikle Eski emniyet binasının bulunduğu nokta ile Kale Yolu'nda benzer sıkıntıların yaşandığına dikkat çektiler.

 

İlki İpekyolu Hastanesi önünde yapılan kavşaklardan 3 tanesi tamamlanırken diğer 3 tanesinde ise çalışmalar devam ediyor.

 

Öte yandan engelli ve hastalar için asansörlü olarak yapılması planlanan üstgeçitlerin asansörlerinin henüz yapılmadığı, sadece Adliye Sarayı önünde bulunan üstgeçidin bir tarafındaki asansörün yapıldığı görüldü. (Murat Dalgın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir