• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Malatya`da öğrenciler yararına kermes
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MALATYA - Malatya`da 2012 yılından itibaren faaliyet yürüten Ensar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Yeni Belediye Hizmet Binası yanındaki alanda muhtaç aileler için 6 gün sürecek bir kermes açtı.

Kermes hakkında bilgiler veren Ensar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Müdürü Abdulkadir Uçar, kermeste kırtasiye, ayakkabı, gıda, ev eşyası, tekstil ürünleri, temizlik malzemesi ve zücaciye reyonlarının bulunduğunu söyledi. 29 Ekim- 3 Kasım 2013 tarihleri arası kermesin açık kalacağını ifade eden Uçar, "Amacımız, bu kermesten elde edilecek geliri ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kullanmaktır." dedi.

Dernekleri hakkında bilgi veren Ensar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz Çiçekli, "Derneğimiz öğrencilere ve öğrenci çalışmalarına ağırlık veren bir dernektir. Bizler öğrencilerimizin hem maddi hem de manevi ihtiyaçlarıyla ilgileniyoruz. Dernek olarak öğrencilere okulda faydalı olması için İngilizce, Matematik ve Arapça dersler vermekteyiz." dedi. 

Son olarak Çiçekli, Vatandaşların kermese gelerek hem ihtiyacını giderdiğini, hem de bu sayede bir hayır işlediklerini belirtti. Hayırsever Malatya halkını kermese destek ve katkılarını beklediklerini ifade etti. 

Malatya Hayrın Yolcuları Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Şahin Arslan ve beraberindeki dernek yetkilileri de öğrenciler yararına tertiplenen hayır kermesine katkıda bulunmak üzere kermesi ziyaret ettiler.
 
(Enis Ağırbaş-İLKHA)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir