• DOLAR 32.569
  • EURO 34.927
  • ALTIN 2440.517
  • ...
Köylerde görev yapan öğretmenler sorunlarını anlattı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - Ağrı İl Milli eğitim Müdürü Fatih Başak, 'Ayda Bir Nefes' projesi kapsamında, Hayrettin Atmaca Anadolu Lisesi konferans salonunda, köylerde görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Proje kapsamında görevlendirilen şube müdürleri, her ay il merkezi ve ilçelere bağlı köylerde görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinliyor.
Toplantıda köy öğretmenlerinin sorun ve isteklerini dinleyen Başak, yaptığı konuşmada, "Öğretmenlik, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar saygın ve manevi hazzı yüksek kutsal bir meslektir. Aynı zamanda sevgi, fedakarlık ve hoşgörü mesleğidir. Çocuklarımızın milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerlerine sahip bireyler olarak yetişmeleri, ancak siz değerli öğretmenlerimizin üstün gayret ve çabaları ile mümkün olacaktır." görüşlerini dile getirdi.

Söz konusu projeyle, köylerde görev yapan öğretmenlere, mesleki gelişim düzeylerini yenileme fırsatı sunulması, köy okullarındaki başarının artırılması, , Milli Eğitim Müdürlüğü ile köy okulları arasındaki diyaloğun geliştirilmesi, buna benzer toplantılarda, verilecek eğitim ve bilgilendirme çalışmalarıyla, mesleki gelişime katkıda bulunulması hedefleniyor. (M. Emin Mağlay - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir