• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Nuh Eğitim Der Yoksulları Sevindirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK - Nuh Eğitim Kültür Sağlık ve Dayanışma Derneği, Şırnaklı muhtaç ailelere Ramazan Yardımı bugün başladı.

Nuh Eğirim Kültür Sağlık ve Dayanışma Derneği her yıl olduğu gibi bu sene de Şırnak`ta ramazan paketleri dağıtmaya devam etti. Şırnak`ta yoksul ve ihtiyaç sahiplerini hedef alan Nuh Eğitim-Der bu sene yaklaşık 250 aileye gıda yardımında bulunmayı planlıyor. Bugün itibariyle başlayan yardım dağıtma işlemleri Ramazan ayı boyunca devam edecek.

Yardımlarla ilgili açıklama yapan Nuh Eğitim-Der Başkanı Mehmet Erener; "Her sene elimizden geldiği kadar Şırnaklı yoksul ailelere ulaşmaya çalışıyoruz. Derneğimizi geçen sene kurduk ve 129 paket dağıttık. Bu sene de 200-250 aileye ulaşmaya çalışıyoruz." dedi.

Yardımcı olmak isteyenler için Seferberiz…
Şırnak merkezden sonra köylerde bulunan fakirlere de ulaşmak istediklerini belirten Erener; Şırnak`ta ihtiyaç sahibi fakir ve yoksul sayısı çok fazla, elimizden geldiğince Allah rızası için onlara ulaşmaya çalışıyoruz. Bu konuda duyarlı vatandaşlarımızın da yardımlarını bekliyoruz.

Zekat, sadaka ve fıtır sadakalarını gerçek manada fakirlerimize ulaştırmak için elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız. Varlıklı ve durumu iyi olan vatandaşlar ile fakirler arasında köprü olmak için her zaman hazırız. Yardım dağıtmak isteyen, fakir sofrasını bir günlük bile olsa süslemek isteyen vatandaşlarımız için seferber olduk. Yeter ki onlar, fakir ve yoksullara yardımcı olmaya çalışsın. Biz bu konuda herkese yardımcı olmaktan memnun olacağız." Şeklinde konuştu.

Emcet Yalçın - İLKHA

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir