• DOLAR 32.372
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2325.578
  • ...
`Allah Katında Sizden Şikayetçi Olmayacağım...`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - Ağrı Mustazaf Der tarafından düzenli periyotlarla fakir vatandaşlara dağıtılan yardım esnasında değişik diyaloglar yaşanıyor.

Derneğe bağlı yardım komisyonu tarafından Fatih Mahallesinde dağıtılan yardım esnasında Necla T. adlı bir annenin şu sözleri yardım gönüllerini duygulandırdı.

"Ramazan başladı; ama benim evimde pişirip çocuklarıma vereceğim hiçbir şey yoktu. Getirdiğiniz yardım paketi beni ve çocuklarımı sevindirdi. Allah ta sizi sevindirsin. Bu iş için maaş alanlar bizi unuturken, siz bizi unutmadınız. Yarın Allah katında sadece sizden şikayetçi olmayacağım"

Düzenledikleri İslami ve insani faaliyetlerle adını duyuran Mustazaf Der Ağrı Şubesi Başkanı Suat Noğay , Kurtuluş savaşından bu yana toplumumuzda görülen en büyük sorunlardan birinin `açlık` olduğunu belirterek bu sorunun ortaya çıkışının kimi zaman şahıslar ve gruplar tarafından, kimi zamanda direkt devlet eliyle bilinçli bir şekilde çıkarıldığını söyledi.

Açlığın belki de bir halkın isteklerini belli ölçülerde tutabilmenin en iyi yolu olarak görüldüğünü ifade eden Noğay, "Bu iğrenç hesap yapılırken unutulan bir şey var evet oda samimi Müslümanların varlığı. Bizler Mustazaf Der olarak; şimdiye kadar sadece seçim gibi zamanlarda hatırlanan fakir halkı hiçbir zaman unutmadık devletin dahi ulaşamadığı yada ulaşmak istemediği ihtiyaç sahiplerine şefkat ellerimiz ulaştırdık" dedi.

Tüm hayır sever Müslümanlara seslenen Noğay, "bizler üzerimize düşen zorunluluğu yapmaktayız sizde gerçek fakirlere yardım elinizi uzatmak isterseniz bizlere ulaşın" şeklinde konuştu.

Hamza Yılmaz-İLKHA

 

 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir